АКО СЕ НЕ ПОСТИГНЕ ДОГОВОР, РУСИЈА ЋЕ ОВО УРАДИТИ…

АКО СЕ НЕ ПОСТИГНЕ ДОГОВОР, РУСИЈА ЋЕ ОВО УРАДИТИ…

4 јануара 2022

Израелски политиколог Јаков Кедми сигуран је да ће то, ако Русија и НАТО не постигну договор почетком следеће године, довести до оружаних сукоба са НАТО савезницима.

Украјина, Грузија и Молдавија већ дуги низ година покушавају да уђу у НАТО, али ће 2022. морати да напусте своје фантазије и да се помире са јачањем Русије у региону. Ово је изјавио израелски политиколог Јаков Кедми.Према експерту, много зависи од преговора Русије и САД и НАТО у периоду јануар-фебруар 2022. године.

Уколико се стране не договоре, година ће за представнике Северноатлантске алијансе „проћи у знаку слабљења” . Заузврат, Русија ће ојачати безбедност граница.

„Уколико се не постигне политички излаз из ситуације, онда је могућа употреба силе од стране Русије за елиминисање НАТО база, односно довешће до војних акција или до војних удара Русије на њих. Мало је вероватно да ће они довести до озбиљног рата, а базе ће бити ликвидиране и ми ћемо то морати да прихватимо, јер САД нису спремне да се ангажују у војним операцијама против Русије“, каже Јаков Кедми.

(webtribune.rs)

KOMENTARI5 коментара

 1. Gospodi Pomiluj says:

  Već se vidi pobeda Rusije čak i ako bi izubila rat, jer naš rat nije protiv tela i krvi već protiv sila tame i njenog Kneza koji vlada iz vazduha kroz sinove nepokornosti Bogu.

 2. pravda says:

  NATO=FASISAM ZIVELA JEDINA SLOBODNA DRZAVA SVETA RUSIJA. ZIVEO BRATSKI RUSKI I BELORUSKI NAROD.

  • Мајка Русија says:

   Тако је шефе!

 3. Мајка Русија says:

  Договор се неће постићи, а Русија неће то урадити. Русија чека да дођу мечки на рупу па да се пуше, али онда су они то урадили а не Русија. Кедми је геј јеша испостава америчког конгреса у Израелу, унапред криве Русију за неки напад који се неће догодити. Биће само контра-аперкат што значи њиховом кривицом.

 4. Gospodi Pomiluj says:

  Народ ће или потровати вакцинама или их дати у топовско месо Русији а остаће на целом свету само били губави и НАТО базе да истребе то мало што је остало.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u