АКО СЕ НЕ ПОСТИГНЕ ДОГОВОР, РУСИЈА ЋЕ ОВО УРАДИТИ…

AKO SE NE POSTIGNE DOGOVOR, RUSIJA ĆE OVO URADITI…

4 januara 2022

Izraelski politikolog Jakov Kedmi siguran je da će to, ako Rusija i NATO ne postignu dogovor početkom sledeće godine, dovesti do oružanih sukoba sa NATO saveznicima.

Ukrajina, Gruzija i Moldavija već dugi niz godina pokušavaju da uđu u NATO, ali će 2022. morati da napuste svoje fantazije i da se pomire sa jačanjem Rusije u regionu. Ovo je izjavio izraelski politikolog Jakov Kedmi.Prema ekspertu, mnogo zavisi od pregovora Rusije i SAD i NATO u periodu januar-februar 2022. godine.

Ukoliko se strane ne dogovore, godina će za predstavnike Severnoatlantske alijanse „proći u znaku slabljenja” . Zauzvrat, Rusija će ojačati bezbednost granica.

„Ukoliko se ne postigne politički izlaz iz situacije, onda je moguća upotreba sile od strane Rusije za eliminisanje NATO baza, odnosno dovešće do vojnih akcija ili do vojnih udara Rusije na njih. Malo je verovatno da će oni dovesti do ozbiljnog rata, a baze će biti likvidirane i mi ćemo to morati da prihvatimo, jer SAD nisu spremne da se angažuju u vojnim operacijama protiv Rusije“, kaže Jakov Kedmi.

(webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. Gospodi Pomiluj says:

  Već se vidi pobeda Rusije čak i ako bi izubila rat, jer naš rat nije protiv tela i krvi već protiv sila tame i njenog Kneza koji vlada iz vazduha kroz sinove nepokornosti Bogu.

 2. pravda says:

  NATO=FASISAM ZIVELA JEDINA SLOBODNA DRZAVA SVETA RUSIJA. ZIVEO BRATSKI RUSKI I BELORUSKI NAROD.

  • Majka Rusija says:

   Tako je šefe!

 3. Majka Rusija says:

  Dogovor se neće postići, a Rusija neće to uraditi. Rusija čeka da dođu mečki na rupu pa da se puše, ali onda su oni to uradili a ne Rusija. Kedmi je gej ješa ispostava američkog kongresa u Izraelu, unapred krive Rusiju za neki napad koji se neće dogoditi. Biće samo kontra-aperkat što znači njihovom krivicom.

 4. Gospodi Pomiluj says:

  Narod će ili potrovati vakcinama ili ih dati u topovsko meso Rusiji a ostaće na celom svetu samo bili gubavi i NATO baze da istrebe to malo što je ostalo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *