Ако сте ова крвна група, имамо добре вести за вас

Ако сте ова крвна група, имамо добре вести за вас

10 јуна 2017

Да ли знате која сте крвна група? Ако не знате, одмах урадите анализе, како би открили. Јер, као прво,то је податак који увек морате да знате, јер вам некада може спасити живот. Као друго – није свеједно која сте крвна група. Наиме, како су показала недавна истраживања, нија свака група иста – неке су јаче, а неке слабије. Било би добро да знате у коју групу ви спадате.

Научници су дошли до сазнања да крва група утиче на целокупно здравље сваког човека. Како кажу, доказано је да је А крвна група мање отпорна на маларију, па из тога произилиази да је и „слабија“ од осталих.

А знате ли која је најјача?

Дугогодишња истраживања показала су да 0 крвна група надјачава све остале. Самим тим, и људи са овом крвном групом јачи су и отпорнији на болести. Доказано је и да је код њих смањен ризик од оболевања од кардиоваскуларних болести као што су мождани и срчани удар.

Људи са овом крвном групом ређе од осталих имају проблема са памћењем, а ређе и оболевају од одређенивх врста тумора, као што су рак желуца или јетре. Ако све ово узмемо у обзир, људи са 0 крвном групом живе најдуже.

Како је показала студија, објашњење за то што је ова крвна група јача од осталих лежи у чињеници да крв ове групе садржи мање молекула који могу да изазову згрушавање крви, а које често  и доводи до можданих и срчаних удара. Такође, како се наводи, оно што је добро за срце добро је и за мозак, па су умањени и ризици од менталних болести.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u