Ако су смрт и глад добар резултат за САД, шта је онда лош?

Ako su smrt i glad dobar rezultat za SAD, šta je onda loš?

27 januara 2018

Piše: Milan Ružić

Kako je samo američka politika divna stvar. Reks Tilerson je izjavio da glad i smrt u Severnoj Koreji ukazuju na to da diplomatska strategija SAD dobro funkcioniše. Ako su smrt i glad dobar rezultat za SAD, šta je onda loš?

Loš rezultat za SAD je objektivno izveštavanje medija, sloboda govora, smanjenje broja gladnih, povećanje broja beba i tome slično.

Gospodine Tilersone, morate bolje sprovoditi svoju politiku. Koliko vidim, u svetu se rađa sve više dece. Smrt se svakim novim danom da prevariti uz pomoć novih otkrića u oblasti medicine. Svake godine se ponavlja proleće, a ne govorim o prolećima za koje ste vi zaduženi, već o godišnjem dobu. Kako to da SAD dozvoljavaju to silno cvetanje, mirisanje, rađanje i sunčane dane? Zašto ne uradite nešto po tom pitanju?

Odavno niste bombardovali Srbiju? Gde je to zakazala politika SAD? Vidite li vi koliko je Srba ostalo živo? Kako to da vam promakne? I onoliki narod u Severnoj Koreji je našao za shodno da uvredi veliku američku naciju tako što ih ima još koji nisu gladni ili mrtvi!

Svako novorođenče, svaki osmeh, sreća, zadovoljstvo i svaki uspeh su dokaz neuspeha politike SAD! Morate se još surovije boriti, Tilersone, jer za vas nikada neće biti dovoljno gladnih i mrtvih na ovome svetu. Delujete kao neko ko neće stati dok sve ne bude popaljeno, zatrovano i ubijeno, a kada se to desi, onda se možete pohvaliti kako je Amerika uspela i kako njena politika nikada nije bolje vođena.

Zašto ne ubijate svoj narod i tako demonstrirate uspešnost vođenja unutrašnje politike? Zbog čega ne bombardujete neku od vaših saveznih država? Pokažite da ste spremni da radite i za svoje dobro!

Čemu više to poturanje noge putem nevladinih organizacija, saveta, saveza, medijskih hajki, proterivanjem i ubistvima ljudi, finansiranjem terorista, otvorenim izlivima mržnje, kada sve to možete učiniti herojski, bombama, kao i uvek? Zašto trošite toliki novac na potkupljivanje idiota kad vam je puna država istih? Samo ih pošaljite u svet. Evo, Vilijam Voker vam odavno besposlen sedi u kući i igra se rata, jer mu ne dozvoljavate da pokrene neki pravi. Imate i onog nesrećnog ambasadora koji se potapa u ledenu vodu misleći da će tako bolje razumeti ruski narod. Imate Klintonove koji jedva čekaju da se vrate za nišan! Tolike idiote sputavate i penzionišete, a ulažete novac u pravljenje novih kroz Holivud, MTV i Si-En-En. To su vam nepotrebni troškovi.

Ovi idioti koji u Srbiji drže vašu stranu, rade to samo zbog novca. Kad njega nestane, činiće oni to u ime neke druge države koja ponudi više.

Žao mi je zemalja koje su srećne. To samo znači da ih tek čeka američka diplomatska intervencija, ako je suditi po rečima Tilersona. Ovakav primerak mrzitelja i idiota ćete teško gde naći u svetu.

Zbog toga, mister Tilersone, zašto ne plaćate sami sebe? Verujte mi da većeg idiota nećete naći! Čovek često previdi svoje mogućnosti, a vaše su neograničene.

Ukoliko je za vas povećanje broja gladnih i mrtvih znak da politika dobro funkcioniše, onda vaša pamet negde zapinje. Moram vam se unapred izviniti što pokušavam da vam prenesem poruku koju znam da nećete shvatiti. Možda je umesto toga bolje preneti poruku onima koji hoće razumeti.

Dragi moji sunarodnici, kad se zazelene dolari u proleće, a sada ne govorim o godišnjem dobu, pokušajte nekada da ih odbijete. Tako američka politika neće biti uspešna kod nas kao u Severnoj Koreji. Ako ne odbijete dolare, moraćete da stežete kaiš, ali će vam gaće sigurno spasti!

(Iskra)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *