Ako uđe u Belu kuću i postane predsednica SAD, Hilari Klinton će zaratiti sa Rusijom

Ako uđe u Belu kuću i postane predsednica SAD, Hilari Klinton će zaratiti sa Rusijom

20 novembra 2014

Image: File of U.S. Secretary of State Hillary Clinton delivering remarks at the State Department in WashingtonPiše: Pol Krejg Roberts

Američki ekonomista Pol Krejg Roberts upozorio je da bi pobeda Hilari Klinton na sledećim izborima za predsednika SAD značila – rat sa Rusijom. Istovremeno je podsetio na njeno poređenje Vladimira Putina sa Hitlerom i na činjenicu da su u krugu njenih savetnika već sada takvi „neokonzervativni nacisti“ kakvi su Maks But i Robert Kagan.

Sve ovo, uveren je Krejg Roberts, upućuje na zaključak da bi konflikt između SAD i Rusije bio neizbežan i najverovatnije – nuklearni. Fakti prenose dalja njegova razmišljanja:

Da bi se shvatilo kakva sudbina čeka SAD pod vlašću Hilari Klinton, treba se prisetiti njenog muža – Bila Klintona. Jer, njegovo predsednikovanje je Ameriku izmenilo mnogo više nego što neki misle.

Upravo je Bil Klinton oslabio kontrolu nad ekonomskim sistemom SAD, bio začetnik politike Vašingtona usmerene na smenu režima u drugim zemljama pomoću nezakonitih vojnih napada – kao što je to bilo u Jugoslaviji i Iraku. Za Klintonove vladavine se takođe bezrazložno primenjivala sila i protiv američkog civilnog stanovništva.

Te izmene su postepeno dovele SAD na nivo policijske države sa ogromnom provalijom između bogatih i siromašnih.

Međunarodno bezakonje Vašingtona, na koje se načešće žale Moskva i Peking, koren ima upravo u periodu vladavine Bila Klintona.

Laž o oružju za masovno uništavanje, koje je bilo pripisano Sadamu Huseinu, dalo je Beloj kući priliku da nezakonito bombarduje Irak, što je – zajedno sa sankcijama uvedenim protiv Bagdada – dovelo do smrti 500.000 iračke dece. Međutim, ovaj pomor je Medlin Olbrajt, koja je bila Klintonov državni sekretar, nazvala opravdanim.

Prema međunarodnom pravu, napad na Srbe bio je ratni zločin. Uprkos tome, pred Haški tribunal je izveden jugoslovenski predsednik koji je pokušavao da zaštiti svoj narod. Bil Klinton je time napravio presedan za Buša i Obamu koji su tokom 14 narednih godina počinili zločine protiv čovečnosti u sedam zemalja. Pritom su milioni ljudi bili ubijeni ili lišeni krova nad glavom. A sve se to smatra prihvatljivim.

Vlada SAD je i ranije postupala „pokvareno“, ali su zločini takvih razmera počeli tek u vreme Klintona. Tada nisu oborene samo vlade Grenade i Hondurasa.

Sadašnje mete Bele kuće su Rusija i Kina. Bivše sovjetske republike – Gruzija i Ukrajina – postale su vazali Sjedinjenih Država.

Nevladine organizacije koje finansira Amerika organizovale su „studentske proteste“ u Hongkongu, u nadi da će se demonstracije odatle preliti na teritoriju cele Kine. Nepromišljenost takvog mešanja u unutrašnje stvari nuklearne sile – prosto je bez presedana.

Bilova žena Hilari takođe će podsticati na ratove.

Sve jača antiruska retorika, koja dolazi iz SAD i njihovih žalosnih evropskih marioneta, vodi svet ka uništenju.

Pošto vlada SAD sada primenjuje praksu preventivnog hapšenja onih koji bi nekada mogli da počine zločin – neophodno je uhapsiti u punom sastavu sve neokonzervativce koji pozivaju u rat i držati ih u pritvoru na neodređeno vreme. Dok oni sami nisu uspeli da unište čovečanstvo.

U Sjedinjenim Državama je štampano mnogo knjiga u kojima se govori o zločinima iz perioda Klintonove vladavine, uključujući teroristički akt u Oklahoma-Sitiju, umešanost CIA u širenje narkotika i mnoge druge.

Međutim, Kongres SAD i mediji pomogli su Vašingtonu da prikriju te skandale, poklanjajući pažnju relativno neznačajnom slučaju kupovine placa u Arkanzasu i seksualnoj vezi predsednika sa stažistkinjom u Beloj kući Monikom Levinskom.

Klinton i njegov korumpirani režim lagali su o mnogim važnim temama, ali ga laž o odnosima sa Levinskom zamalo nije koštala predsedničke funkcije. Ignorisanje mnogih razloga za impičment – u Kongresu SAD i medijima – konačno su doveli do jačanja izvršne vlasti koja se nikom nije potčinjavala.

Odsustvo odgovornosti rezultiralo je tiranijom unutar SAD i ratovima u inostranstvu. A ta dva zla tiču se svih nas.

(Fakti.org)

KOMENTARI5 komentara

 1. tito says:

  mamicu im razbojnicku...

 2. Laki says:

  Treba je zaustaviti ! Dosta je bilo klintona na čelu amerike. Kad je njen muž bio predsednik - bombardovaše nas, a ova ako postane predsednik - napašće Rusiju. A svi koji su do sad krenuli na rusiju - izgubili su rat i isti im se završio u njihovim glavnim gradovima. A rusi ako budu prinuđeni da idu do vašingtona - biće mnogo mnogo ljuti !

 3. ARTILJERAC says:

  OVA KUČKA MOŽE SAMO U JAVNU KUĆU ZA PENZIONERE.

 4. ratko says:

  ALI CE GA ONDA I POFAFATI

 5. Apis says:

  Artiljerac ovu nećeš da nađeš u bordelu. Hilari je lezbača a Bil drk-adžija, nijedno nema interesa za normalan sexualni čin. Povezuje ih samo nakaradna strast za ubijanjem sve ostalo je laž u njihovom životu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *