Ако Украјина покуша да врати Крим, РУСИЈА ЋЕ ИМ ПОТОПИТИ МОРНАРИЦУ ЗА НЕКОЛИКО МИНУТА

Ako Ukrajina pokuša da vrati Krim, RUSIJA ĆE IM POTOPITI MORNARICU ZA NEKOLIKO MINUTA

11 jula 2020

VJAČESLAV Nikonov je predsednik Komiteta Državne Dume obrazovanje i nauku, a na čelu je i fonda „Ruski svet“.

Plus: Nikonov je i priznati spoljnopolitički ekspert i – unuk Molotova.Zbog svega, ima težinu i njegov stav povodom zbivanja u Ukrajini. Sasvim konkretno: povodom neizvesnosti hoće li vlasti u Kijevu nastaviti da `ubijaju` ruski jezik ili će nastaviti da se bave tim `sportom`, sa računicom da će ga `sahraniti` za narednih desetak godina.

„Ukrajina istorijski – dvojezična. Ako ne opozove vlastiti zakon kojim nameće nasilnu ukrajinizaciju, odnosno – progoni i zabranjuje ruski jezik, Ukrajina će samu sebe razbijati. Konačni rezultat moće biti pojava više Ukrajin. A može ne biti ni jedne“.

Povodom izjave komandanta ukrajinske ratne mornarice da se njegova zemlja sprema za veliki rat sa Rusijom, Nikonov je poručio Ukrajincima:

„Ili su u Kijevu spremni da žrtvuju ratnu mornaricu – koja u slučaju pravo rata sa Rusijom može biti potopljena za nekoliko minuta – ili u tamošnjem vojnom vrhu sede ljudi koji nisu prošli medicinsku komisiju, pa nije jasno da li im je sa glavom sve u redu. A i jedno i drugo je opasno“.

KOMENTARI6 komentara

 1. Srbija cveta says:

  Kiev, Krim, Knin, Ukrajina i Krajina - sve su to ruske zemlje bre. Ukrajinci govore nešto između srpskog i ruskog, slušajte pa vidite. Naša državna zastava je potpuno ista kao ruska ali kao odraz na vodenoj površini, proverite, ništa nije slučajno. Majka Rusija nas je istovarila na PodKavkazju. Serbsko pleme kao i ostala srodna plemena su odatle krenula da traže svoje pašnjake i lovišta.

  • Rodina maja says:

   Da, postoji na youtube ukrajinska narodna grupa "U višnjevom sadu" kada ih slušate jednostavno sve razumete. Nema greške.

 2. Slavenski says:

  Odmorite uši i oči sa ukrajinskim narodnim pesmama:"Wiśnia - Dunaju Dunaju" primera radi. Vidi se da su naši. Imaju sve elemente nekadašnjih naroda i narodnosti SFR Jugoslavie.

 3. M says:

  U slučaju da Ukrajina pokuša vratiti Krim,onda će izgubiti ratnu mornaricu?!?To nije ništa,možda će izgubiti i Ukrajinu!?!USA se možda sprema avionima iz Rumunjske itd.uključiti i to pokušati spriječiti?!?Onda će se taj rat proširiti i izvan Ukrajine!

  • Miraš says:

   Američki avioni koji bi poleteli iz Rumunije ili neke druge zemlje ne pomažu u slučaju raspada zemlje i gradjanskog rata u Ukrajini. Ovo je bitno: „Ukrajina je istorijski – dvojezična. Ako ne opozove vlastiti zakon kojim nameće nasilnu ukrajinizaciju, odnosno – progoni i zabranjuje ruski jezik, Ukrajina će samu sebe razbijati. Konačni rezultat može biti pojava više Ukrajina. A može ne biti ni jedne“.

  • Slobodanka says:

   Glavni problem je šta će se desiti unutar Ukrajine. Zapad se nije trebao mešati na ovakav način u Ukrajinu jer svim ovim što su dosad uradili prouzrokovaće unutrašnji raspad Ukrajine. Raspad je već krenuo i ne zna se koliko će on da se širi. Biće: operacija <Zapada uspela, a pacijent Ukrajina umro.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *