AL – CIA – IDA: Evo kako je američka obaveštajna agencija postala teroristička organizacija

AL – CIA – IDA: Evo kako je američka obaveštajna agencija postala teroristička organizacija

20 decembra 2014

cia-terrorists 3443Iznenađenje koje je priredila Vašingtonska crno-bela kuća svojim, istina skromnim priznanjem o nezakonitoj torturikoja se sprovodi nad svim “potencijalnim teroristima” nadmašilo je samo iznenađenje da više od polovine Američke javnosti podržava mučenje protivpravno kidnapovanih osoba. Paralela da je više od polovine Nemaca podržavalo Hitlerove konc-logore se može najbolje razumeti kroz prizmu dve organizacije koje stoje iza organizovane torture. Skrivenaspona koja spaja CIA i nacistički SS se bukvalno i zove – spajalica.

Spajalica je tajna operacija odrađena tokom 1945, kada su Američke službe pod plaštom regrutovanja raketnih naučnika nacističke Nemačke takozvanim “pacovskim kanalima” uvezle 36,000 bivših nacista. Početna ideja regrutacije raketnih naučnika se pretvorila u egzil svih sposobnijih ne samo naučnika, već viših i visokih oficira nacističke Nemačke koji nisu bili predviđeni za Nirnberški proces.

Među njima je bio i čuveni “humanitarac” doktor Mengele, koji je uz pomoć Vatikana prebačen u Argentinu, gde je nesmetano živeo do svoje prirodne smrti 1979 – ideolog gasnih komora i okrutnih eksperimenata nad ljudima je bio pošteđen suđenja i egzekucije zato što je njegovo znanje bilo potrebno Američkim tajnim službama. Više od 400,000 nekažnjenih ljudskih žrtava “anđela smrti” ostalo je nekažnjeno da bi se sačuvale formule za viruse i vakcine koje bile moćno oružje u hladnoratovskim vremenima. Mengele će ostati zapamćen u nauci po svom proboju u eksperimentima na kreiranju identičnih blizanaca – današnja veštačka oplodnja svoje poreklo vodi upravo od monstruma iz Poljskog Aušvica.

Klaus Barnbi, visoki naci oficir poznat i pod nadimkom “Lionski kasapin“, direktno odgovoran za egzekuciju 4,000 Jevreja takođe je spašen od strane Američkih službi. Predsednik Buš je čak i lično ugostio ukrajinskog fašističkog lidera Jaroslava Stecko, odgovornog za smrt 7,000 ukrajinskih Jevreja, a predsednik Regan je tom istom nacističkom lideru poručio “vaša borba je naša borba – vaši ciljevi su naši ciljevi”. Lista nacista koji su spašeni suđenja i kojima je omogućen život u SAD i zemljama Latinske Amerike je za 35,000 imena duža od navodnih 1,000 naučnika koji su bili cilj “spajalice”.

Prema arhivskim podacima 14 visokih oficira Američke vojske i agencije CIA koja je osnovana 1947 su bivši SS oficiri. Tehnike koji su stekli za vreme Drugog Svetskog rata prilikom “ispitivanja” su postale modus operandi delovanja Američkih tajnih službi, pogotovo same Al-CIA-ide.

Tehnika Nemačkog Gejstapa “Verschärfte Vernehmung” je patent kojim su se rukovodile ne samo CIA već i ostale Američke tajne službe legalizujući kroz Partiot Act i dokumente NDAA takozvano “beskrajno zadržavanje“. Osumnjičena osoba – sa naglaskom na osumnjičena, ne osuđena osoba se može legalno u bilo kom delu sveta kidnapovati, sprovesti u tajne Al-CIA-idine zatvore, mučiti po potrebi, potom prebaciti u modernizovanu verziju konc-logora (FEMA) i držati u beskonačnom ropstvu ne samo bez ikakve presude, već i bez podizanja optužnice.

Metode same torture Al-CIA-ida je prepisala iz priručnika nacističkog Gejstapa. Mučenje nad žrtvom se sprovodi sa ostavljanjem vidljivih tragova torture, uskraćivanje sna pomaže slamanju volje, koristi se hipotermija – nagla izloženost ekstremno hladnim temperturama radi dovođenja tela u stanje šoka, žrtvama se nasilno naliva tečnost bez ikakve pauze za disanje, u priručniku su još i perverzije mentalnog iživljavanja, kao i vređanja i ponižavanja po rasnoj, nacilnalnoj i verskoj pripadnosti. Jedini novitet CIA u odnosu na naci Gejstapo je patent takozvanog “rektalnog hranjenja” – žrtvi se nasilno crevom hrana ubacuje kroz otvor na telu koji je predviđen za njen izlazak. Kidnapovane osobe se seksualno ponižavaju, fotografišu i objavljuju na internetu. Međusobna komunikacija žrtava mučenja nije dozvoljena, a vreme koje osobe nisu izložene “tretmanu” provode u neprirodnim i za telo vrlo neprijatnim položajima.

Američka baza na Kubi – poznata i kao “Gvantanamo na vodi” je samo jedan od primera, a ne izuzetak prakse mučenja. Američki tajni konc-logori se protežu od Kanade do Australije, i od Ukrajine i Poljske do država na jugu Afrike. Veliki deo takozvanih banana državica pod Američkim protektoratom – u koje nažalost spada i jedna iz dana u dan sve manja država na Balkanu ima tajne lokacije za CIA tajne konc-logore. Tajni zatvori Al-CIA-ide mogu, ali ne moraju bezuslovno biti – na vodi.

Operacija “spajalica” nije jedina stvar koja spaja nacističku Nemačku i Obolinu Ameriku. Nobelove nagrade za mir – za koju je Hitler ipak samo predložen, a Američki predsednik Husein je stvarno dobio su još jedna nit spajanja. Ono što najviše zabrinjava su izjave nobelovca (ovog solarijumskog) o “izuzetnosti svoje nacije“. Ubeđivanje svoje nacije u “izuzetnost” je ono što je Hitlera i nacističku Nemačku odvelo tamo gde su završili 1945, izuzetnost koju propoveda Američki predsednik Husein nas sve zajedno može uvesti upoznati sa svim “čariima i prednostima Trećeg Svetskog rata po posrnulu Američku privredu”, o kojoj je pisao Nju Jork Tajms.
Nju Jork je inače isto – na vodi, kao i Beograd – al’ za malo.

iz okupirane Srbije:

(Periša / http://anon.in.rs/)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *