АЛАРМАНТНА СИТУАЦИЈА! Приштина ипак формира војску! ЗНА СЕ И КАД!

ALARMANTNA SITUACIJA! Priština ipak formira vojsku! ZNA SE I KAD!

1 decembra 2018

Skupština tzv. države Kosovo 14. decembra usvojiće zakone koji će omogućiti transformaciju KSB i stvaranje vojske.

Kako se saznaje od izvora iz Prištine, pred poslanicima će biti tri zakona čijim se usvajanjem stiču uslovi za formiranje vojske lažne nepriznate države Kosovo.

Zločinac ne zna za DOSTA! Zmija pozvao BiH da prizna tzv. Kosovo, pa poručio: „Mi smo žrtve istog agresora“

– Sednica je trebalo da bude 6. decembra, ali je pomerena za 14. Parlamentarne grupe su pristale na pomeranje datuma. Predsednik skupštine Kadri Veselji već je obavestio novog komandanta KFOR-a Lorenca D’Adria o ovom planu – kaže za Informer izvor iz prištinske vlasti.

On je komandantu KFOR-a rekao da će oružane kosovske snage biti dobro opremljene i da će biti dobri saveznici NATO.

KOMENTARI4 komentara

 1. trikornjanin says:

  Da je Pera otišao pravo u pliciju... Da je rukovodstvo Srbije odmah posle izglasacanja rezolucije 1244 radilo na ostvarivanju svih tačaka iz tog dokumenta danas bi na Kosovu vladao mir, prostor bi bio bezbedan a ratni zločinci u zatvoru. Posle odlaska Miloševića nizali su se izdajnicu na vrhu države, mnogi od njih se i danas busaju u grudi kao neka svetla budućnost a od države se pravi karikatura zahvaljujući mudroj politici. Kad shvatimo da su svi isti i da u Srbiji treba zabraniti bavljenje politikom imaćemo neke šanse da preživimo.

  • test01 says:

   Dragi moj nisu Srbi glupi i ima Srbija nog patriota i pametnih ljudi koji bi uradili sve za Srbiju ali zapad nam namece olos i kriminalce. KiM im sluzi samo kao adut da bi ostali na vlasti a narod i teritoriju su vec odano prodali, Najzalsonije je sto tome nema kraja i sta zapad jos sprema Srbiji, ako uzmu KiM onda ce odmah da traze i Jug Srbije pa onda Vojvodina ...

 2. Posmatrac says:

  A ocel ovaj da ide na svecano otvaranje, to mu je u krvi.

 3. Laž do laži says:

  Ovi sa Kosova rade posao, dok ovi "naši" samo kukaju i reaguju i laju posle nečega što su Šiptari uradili."Nepravda, pa to ti je!" je glavni njihov komentar.A nije li "naš" predsednik pre mesečak dana rekao da Haradinaj pravi vojsku 28.11.18. na njihov praznik?Haradinaj reče da to nije tačno.Kako sada stoje stvari, kome verovati?Ili, da li nam je jasno kakvi nam šalabajzi određuju sudbinu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *