АЛАРМАНТНО! После заседања Харадинајеве владе, стравично упозорење за Србе стигло из амбасаде САД! ЖИВОТИ СУ УГРОЖЕНИ

ALARMANTNO! Posle zasedanja Haradinajeve vlade, stravično upozorenje za Srbe stiglo iz ambasade SAD! ŽIVOTI SU UGROŽENI

26 jula 2019

Bivši premijer lažne države „Kosovo“ koji je dao ostavku vodio je danas sednicu vlade u Prištini. Sednica je počela oko 14, a trajačla je do 15 časova, a ministri Bedžet Pacoli i Fatmri Čjimaj se nisu pojavili.

Javnost se čak i na Kosovu pita ima li Haradinaj pravo da vodi vladu ako se uzme u obzir da je dao ostavku.Haradinaj je na konferenciji za medije nakon sednice, najavio da će se obratiti tamošnjem (tzv.) Ustavnom sudu, ako i da neće donositi nikakve odluke.

Voditeljka je na samom kraju uključenja navela da je američka ambasada na Kosovu izdala upozorenje na moguće terorističke napade.

– Izbegavajte javna mesta, šoping centre, javni prevoz i turistička mesta – navodi se u saopštenju Ambasade SAD.

(Tanjug)

KOMENTARI2 komentara

  1. Slobodanka says:

    Pod dirigentskom palicom SAD se pale novi sukobi, a Haradinaj je maska koju su sami stvorili da bi mogli iza nje da se kriju.

  2. rajko says:

    A čemu li služe sva sila naoružanih lica koja paradiraju po KiM, počev od nato-a sa ovlašćenjima UN, pa do novoformirane kosovske vojske, ako ne da spreče terorizam i nerede? Srbima ne sme da zafali dlaka sa glave. Ako ne zbog ovih naoružanih trupa, a ono zato što su oni još uvek u svojoj državi Srbiji koja je dužna da ih štiti od siledžija svih vrsta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *