АЛАРМАНТНО СТАЊЕ НА КОСОВУ! Објављен узнемирујућ снимак! Злочинац Тачи се дочепао „војске Косова“ и одмах креће у рат?!

ALARMANTNO STANJE NA KOSOVU! Objavljen uznemirujuć snimak! Zločinac Tači se dočepao „vojske Kosova“ i odmah kreće u rat?!

19 oktobra 2018

Lažni kosovski predsednik Hašim Tači oglasio se na svom tviter nalogu pobodom odluke tzv. kosovske skupštine o usvajanju vladinih predloga zakona o transformaciji Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) u vojsku.

– Ponosni smo na naše sinove i kćerke u uniformama – napisao je Tači dodajući da će oni i sve buduće generacije vojnika braniti lažnu republiku Kosovo, implicirajući time da je u svakom trenutku spreman za rat.

Tači je naveo da se na ovaj način tzv. država Kosovo uklapa u vrednosti „atlantske porodice“.

On je istovremeno na svom Fejsbuk nalogu objavio uznemirujući snimak na kome se prikazuje šta je sve vojka Kosova spremna da uradi.

Podsetimo, lažni kosovski parlament glasao je danas za transformaciju Kosovskih bezbednosnih snaga u vojsku Kosova.

Za formiranje tzv. Ministarstva odbrane glasalo je 101 od 102 prisutna poslanika, a za formiranje Oružanih snaga Kosova moraće da se promeni i Ustav.

(Alo)

KOMENTARI2 komentara

  1. Deda Micko says:

    Ako se ne podignu Srbi, Beopgrad ce uskoro biti prestonica Sipnije.

  2. Gavrilo Princip says:

    Mediji pumpaju priču.Vojska nije samo odluka da policiju pretvoriš u vojsku.Vojska je sistem,pored ljudi tu je i oprema rodovi vojske artiljerija,avijacija i mngo toga tehnički i organizaciono,a za to je potrebno 5-6 milijardi dolara i vremena,truda.Ko će da im da tolike pare?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *