АЛАРМАНТНО У БОСНИ – 10.000 миграната на улици, НЕМА ДОВОЉНО ПОЛИЦИЈЕ

ALARMANTNO U BOSNI – 10.000 migranata na ulici, NEMA DOVOLJNO POLICIJE

20 avgusta 2020

Načelnica Sektora kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona Snežana Galić izjavila je danas da na području tog kantona ima 10.000 migranata – 7.000 na ulicama i u napuštenim objektima i 3.000 u kampovima.

Iz Republike Srpske, kaže, 300 migranata nedeljno dolazi preko graničnih prelaza Ključ, Bosanska Otoka i Bosanska Krupa, a iz Hrvatske je tokom sedam meseci ove godine prebačeno 2.000 migranata.„Ali migranti u Unsko-sanski kanton (USK) takođe dolaze i iz Sarajeva. O svemu smo obaveštavali redovno Ministarstvo bezbednosti BiH, FUP, Direkciju za koordinaciju policijskih tela“, rekla je i dodala da se u USK propuštaju samo ugrožene kategorije migranata i porodice sa decom.

Da bi se stvari održale pod kontrolom USK nedostaje 150 policijskih službenika.

Inače, Operativna grupa USK je u sredu donela zabranu prevoza migranata u taj kanton i unutar njega.

Zabrana podrazumeva ulazak na područje USK, van trenutnog prihvatnog kapaciteta kampova, zabranu prevoza migranata svim prevoznim sredstvima, zabranu kretanja migranata i okupljanja na javnim površinama, zabranu pružanja usluga smeštaja migrantima.

Unsko-sanski kanton je područje u Bosni i Hercegovini, odnosno Federaciji BiH, izrazito pogođeno migrantskom krizom.

Sve su glasniji protesti građana u zahtevima za rešavanje problema. Proteklih noći je bilo i incidenata u Velikoj Kladuši, kada je u okupljanju građana u blizini migrantskog kampa blokiran put, pa je situaciju smirivala policija, prenosi Tanjug.

KOMENTARI9 komentara

 1. Transaction sucesiful says:

  Islamisti kod svojih? Ionako im ulice nose i bosansko - arapska slova u nazivu. Kakvo vreme dolazi uskoro ćemo svi mi da emigriramo u Siriju, jer ovu Srbiju i narod jedne raspale SFRJ niko više ne gleda i ne čuva.

 2. persida says:

  Krvavi obracuni dolaze, nece se znati ko koga ubija, samo jos malo.

  • Vojin says:

   Orban reče pre 6 meseci "Da se ne lažemo, gde je ta raspala vojska ISIS-a? Pa to su ti emigranti, svi su vojno sposobni i obučeni, samo im podelite oružje i novac, okupiraće evropu."

   • persida says:

    Putin i korumpirani Sirijci su teroriste pustili, umesto da su ih streljali. To ukazuje da je odavno postojao plan osvajanja Evrope od strane terorista. To odgovara Rusiji za sada, ali idiotski potezi Putina razotkrice se u buducnosti kao katastrofalni.

 3. Zorana says:

  Valjali su im dok su Srbe klali i sekli im glave. Sad neka malo uzivaju sa njima. Ujedno neka vide sta je pravi islam, a ne da sse igraju islama koljuci Srbe. Takodje imaju priliku da vide ciju su religiju primili. Dosta korisnog za balije.

  • persida says:

   Islam, kao ni hriscanstvo, ne postoje, to su samo jevrejski stosevi za ispiranje mozga. Bilioni su se na to primili kao som na dudubak, ostavivsi svoje hiljadugodisnje tradicije i verovanja.

   • Zorana says:

    Znam sve, ali 99% ljudi nema nikakvu svest o tome.

   • Mate says:

    Bravo, normalno da su sve to talmudistička pranja mozga. Mir Vama.

   • Mate says:

    Tora sadrži 613 zapovjedi. Slučajnost za 6 i 13? Nikako ne bih rekao,a i Tora je praktički razblažena verzija talmuda. Mir Vama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *