АЛАРМАНТНО УПОЗОРЕЊЕ! Американци тврде: Путин ће врло вероватно извршити инвазију!

ALARMANTNO UPOZORENJE! Amerikanci tvrde: Putin će vrlo verovatno izvršiti invaziju!

2 januara 2022

Veoma je verovatna ruska invazija na Ukrajinu, a Moskvu od takve odluke mogu da odvrate samo „masovne sankcije“, rekao je danas predsedavajući odbora za bezbednost Predstavničkog doma američkog Kongresa Adam Šif.On je ocenio da bi odluka Moskve da izvrši invaziju na Ukrajinu mogla da se vrati kao bumerang i dodatno približi NATO savezu i druge države, prenosi londonski dnevnik „Gardijan“.

Šif je izrazio uverenje da je značajno da Rusija shvati da će, ukoliko izvrši invaziju na Ukrajinu, približiti svojim granicama severnoatlantski savez, umesto da ga zadrži dalje od Rusije.

Upitan da li misli da zakazani razgovori mogu da speče rusku invaziju, Šif je odgovorio:

– Bojim se da će Putin vrlo verovatno izvršiti invaziju. Iskreno, još uvek ne razumem potpunu motivaciju i zašto sada to radi, ali izgleda da se on odlučio na taj potez…osim ako ga ne ubedimo u suprotno“.

KOMENTARI12 komentara

 1. BELI ORAO says:

  Adame šifru , gledaj da ti ameri na vrijeme odu iz ukraine , jer Rusija samo što nije uletela , neću reći ušla jer to će da bude doslovce kao u Siriji! Kupite gaće i bjeg dok još imate vremena !!!

 2. Bilo jednom u Amerike says:

  Kongres brani Ukrajinu tako što mora da uništi Rusiju? Napad na Ukrajinu je isto što i napad na NATO. Zato Putin mora da ode a mlada demokratija američkog tipa dolazi sa Navaljnim i u Belorusiji sa Tihanovskom.

  • Branicevac says:

   Ti verujes u bajke??? Kongres gleda samo svoju guzicu!I napad na Ukrajinu nije napad na NATO jer Ukrajina nije NATO...sto NATO nije raspalio po Rusiji kad se prisajedinio Krim?

  • Gardista says:

   Nece u Rusiji se nista promeniti. Ameri ce da laju a Rus ce da ih podrazuje. U Ukrajni je veliki lobi Rusa koji je u pozadini od odvojenih republika sto NATOu i Ukrajni pravi veliki problem partizanskog ratovanja i otkrivenih namera vlasti Ukrajne...

  • Djordje says:

   Ti si ustasko kopile odi i zaustavi ti Rusiju jebem ti majku usranu tebi natou i anerici. Ako putin bude okupirao ukrajinu to ce biti bez ispaljenog metka kao na krimu.1

 3. Žarko says:

  Baš je vickast ovaj Šif! Ubediće Putin vas da vi to dobrovoljno predate Rusiji, bez ispaljene rakete...

 4. Simon Saivil says:

  Jao ljudi ala ste našli autoritet da citirate Adama Šifa!

 5. Vojna i ojdeSve says:

  Kraj sveta.... Eto i to je stiglo..... He he he... TV...

 6. Ovcoizovani covid idioti says:

  ...rekao je Adam Cifut iliti Adam Jehovac iliti Adam Chisusovac.

 7. Mirjana says:

  Babi se snilo što joj milo, eto tako sanjaju svi jastrebovi sa Zapada. Projektuju ono što im odgovara da će Rusija napasti Ukrajinu da bi na osnovu toga potpuno zaustavili Severni tok 2 i uveli razne druge sankcije Rusiji. Samo zaboravljaju da Rusija razmišlja svojom glavom, a ne njihovom.

 8. Mirjana says:

  Nelogični su jer lažu. 1. Zašto je Putin pokrenuo razgovore sa SAD o garancijama bezbednosti ako namerava da izvrši invaziju. 2. Rusija ima dovoljno veliku teritoriju. Država koja izvrši aneksiju neke teritorije mora da preuzme i njen spoljni dug. Rusiji ne treba invazija i aneksija prezadužene Ukrajine, poslednji podatak spoljni dug Ukrajine je blizu 50 milijardi dolara. Nisu ludi da preuzimaju na sebe dugove Ukrajine koje su stvorile bahate američke marionete na vlasti u Kijevu. 3. Kad namerava da izvrši "invaziju" ili da pruži vojnu pomoć Rusija uradi to neprimetno i iznenadno, a ne tako da ceo Zapad unapred bruji o tome. Setimo se Sirije 30.09.2015 godine. Zatim iz SAD i sa celog Zapada još uvek nisu uspeli da činjenicama dokažu da Rusija pruža vojnu pomoć Donbasu.

 9. Rocky says:

  Joj što volim ove američke cionističke amerosmradove kad iz petnih žila podržavaju usrajinske naciste.Apsolutno čudesan spoj.Svako normalan mora se duboko zamisliti,a ja odavno smatram da su američki krvoločni jastrebovi zapravo potomci odbjeglih nacista sa lažnim jevrejskim biografijama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *