АЛАРМАНТНО – ЗАБРИЊАВАЈУЋЕ: Србија није способна да чува своје границе, па мора да их надзире аустријска полиција!

ALARMANTNO – ZABRINJAVAJUĆE: Srbija nije sposobna da čuva svoje granice, pa mora da ih nadzire austrijska policija!

31 avgusta 2016

Granica-Srbija-Hrvatska-migranti-Tovarnik-27

Ruske internet novine KATEHON javile su 12. avgusta da je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović, posle susreta sa načelnikom austrijske krivične istražne službe, generalom Frankom Langom, saopštio da se austrijska policija biti upućena u Srbiju. Stefanović je izjavio da su se „Austrijski kancelar Kristijan Kern i premijer (Srbije) Vučić dogovorili da se jedan deo oficira austrijske policije razmesti po granici Srbije i Makedonije radi sprečavanja ilegalnog prelaska granice“.

Srpski ministar je takođe izjavio da je on za svoj zadatak smatra obezbeđivanje sigurnosti ne samo Srbije, nego i EU.

Nedavni sastanak sa austrijskom delegacijom bio je jedan od prvih posle polaganja zakletve od stzrane nove vlade Srbije. Odmah posle toga sledeći posetilac je, po saopštenjima medija, potpredsednik SAD Džo Bajden, koji takođe obilazi i Kosovo. U vezi sa njime želimo da podsetimo da je Bajden u središtu velikog skandala – ceo sabor katoličkih episkopa zahteva da se on izopšti iz crkve zbog održavanje veze sa dvojicom sodomita (= pederina) iz Bele Kuće. I kancelar Austrije, Kristijan Kern je takođe notorni posetilac mesta gde se okupljaju sodomiti.

Imenovanje na dužnost ministra regionalnog razvoja Srbije agresivne lezbijke Ane Barnabić, koja ne skriva ne samo svoju izopačenost, nego i veze sa američkim fondovima i korporacijama, bio je, po rečima srbskih novina POLITIKA, komentarišući sastav nove vlade Srbije „udarac za patrijarhalnu Srbiju“.

Predsednik nove vlade Srbije, Aleksandar Vučić je izjavio da vlasti Srbije i dalje nameravaju da sede na dvema stolicama – to jest da nastavljaju sa evrointegracijama a u isto vreme i da tesno sarađuju s Rusijom i Evro-Azijskom Ekonomskom Zajednicom. I pored toga, stiče se utisak da od sada Srbiju neće voditi čak ni Amerika ni EU, nego belosvetski sodomiti.

(Katehon / Prevod: Vaseljenska TV)

KOMENTARI7 komentara

 1. oko says:

  sramota srbske sajkace i kokarde i istorije pet ljudi u beogradu prodase srbiju i srusise imali srba igde u svetu

 2. Jerome_Drake says:

  Sramota je tvoj pravopis!

  • MIODRAG says:

   SRBIJO, UZDAHNI DUBOKO,TREBACE TI VAZDUHA DA IZDRZIS SVA OVA GOVNA U TVOJOJ UTROBI KOJE NOSIS. 99% IDIOTA ,IZRODA, SEBICNIH DEBILA, PATOLOSKIH KREATURA, IZDAJNIKA ZIVI U TEBI. KAO CES FIZICKI OPSTATI? NIKAKO NE MOZES. MNOGO SE NAMNOZILO GADOVA KOJI TI RADE O GLAVI, PREVISE. TI LJUDI, KOJI SEBE NAZIVAJU SRBIMA SU SENKE ZLA KOJE SE NADVILE NAD TOBOM OVAJ NAROD BOLUJE OD RAZNIH OPASKIH BOLESTI, MEDJU INIMA JE I ONAJ NAJOPASNIJI , LETARGICNI ENCEFATITIS, PETA KOLONA, ODNARODJENA VLADA KOJA RADI PROTIV TVOG INTERSA. VUCIC JE IZDAJNICKO KOPILE SA CELOKUPNOM KLIKOM. PRODALI SU SRBIJU, ODAVNO. POSLEDNJI MOMENTI TVOG POSTOJANJA SE POLAKO GASE, A NAROD TVOJ I DALJE JE U KATATONICNOM STANJU, NIJE IH BRIGA ZA BUDUCNOST NJIHOVE DECE KOJI OSTAJU DA ZIVE U TEBI. NEVEROVATAN I ZALOSTAN PAD TRPIS, MOZDA NAJPONIZAVAJUCI U TVOJOJ ISTORIJI. BUDI ZAHVALNA TVOM IZDAJNICKOM NARODU.

 3. Marko says:

  haha smrdijo gotova si! Uskoro ces bit pretvorena u dio lijepe nase Hrvatske! Hahaha

 4. Mali says:

  Covek je spona -most izmedju materijalnog i duhovnog.Izmedju zivotinje i Boga je covek.Covek ispod svoje svesti jednak je zivotinji,covek u svojoj svesnosti jeste covek,i covek koji se uzdigao iznad svoje svesti jeste potencijalno sam Bog.Jer kvalitativno gledano -"Koja je razlika izmedju kapi vode u okeanu,i samog okeana?"Na svakome od nas je da se nadjemo na lestvici svoje svesnosti.Dali smo zaista svesni situacije u kojoj se nalazimo? Ako jesmo,koje su nam reakcije?Ovakvi komentari po forumima izgleda da nemaju kraja,pa kad se svi dobro "ispraznimo",postanemo smireni i bezvoljni za dalji zivot.Kao ljudska tela koja setaju ulicama -tela bez duse - "Zombi".Pa to i jeste njihov cilj.Ubiti dusu u telu.Gde je nestao Srpski duh?Naravno da nije nestao i nemoze.Uvukao se duboko unutra i miruje...Kad ce se vec jednom pojaviti neko,ko ce probuditi duh Srpskog naroda,o Boze,uslisi mi molitvu.Ne mrzimo nikoga,nemojmo snikim da ratujemo,ali hajdete da sebi i nasoj deci,napravimo lepsi zivot od ovoga.Svako to moze i zasluzuje,pitanje je samo,dali zeli i hoce!

  • Marko says:

   haha mali..mnogo jedes govna kao i svi vi smrdijanci!Gotovi ste jado! Okupirat cemo vas za po dana! I istrebit cemo vas da se ni u knjigama historije ne spominjete,kao indijance! Hahaha

 5. Mali says:

  Marko. Hvala ti,shvatio sam tvoju poruku.Oprosti mi,sta sam ja ucinio tebi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *