АЛБАНЦИ КРЕЋУ У ОФАНЗИВУ: Пацоли нуди 100.000.000. евра мита за признавање Косова!

ALBANCI KREĆU U OFANZIVU: Pacoli nudi 100.000.000. evra mita za priznavanje Kosova!

11 oktobra 2018

Šef diplomatije lažne države Kosovo Bridžet Pacoli apremio je 100 miliona evra kao mito za sve države koje razmišljaju da povuku priznanje takozvane nezavisnosti vlasti u Prištini!

– Ako neko postavlja pitanje zašto je neka zemlja povukla priznanje, onda i Srbije treba da pita zašto je neko priznao Kosovo. Voleo bih da Srbija ima na raspolaganju velike količine naoružanja, malo bi nas drugačije gledali – kazao je Dačić.Dačić odbacio tvrdnje iz Prištine: U svetu postoje oni koji odluku o priznanju Kosova smatraju pogrešnom

Šef srpske diplomatije je poručio Pacoliju da ne traži izgovore za domaću javnost i da svako radi svoj posao.

– Mislim da proces nije završen. Upravo zbog toga ima zemalja koje preispituju odluke. Ne mogu da prepoznam interes Kostarike ili Avganistana da priznaju Kosovo. Uostalom, Pacoli možda razmišlja o kategorijama koje on poseduje i sredstvima koje je on koristio kada je razgovarao sa pojedinim zemljama – rekao je Dačić.

– Albanci i dalje potenciraju da nemaju šta da pregovaraju sa nama, jer ih je navodno priznalo 116 država. Oni su zakucali taj spisak, a to je velika laž, jer su neke zemlje povukle priznanje. Priština je u velikoj defanzivi i najviše vremena provodi sa zemljama koje su priznale Kosovo ubeđujući ih da ne povuku priznanje – povlači Dačić.

Komentarišući ove navode, politikolog Jelena Vukoičić ocenjuje da su kosovski Albanci duže vreme u ozbiljnim političkim problemima.

– U ovoj situaciji, koja je rezultat promena u međunarodnom odnosima i diplomatskih aktivnosti srpskih vlasti, očigledno ne prolazi ni prljv novac Pacolija ni sličnih. Albanci su do sada finasirali lobiste na Zapadu, a i oni su ima obećali stolicu u UN, od čega sada nema ništa – zaključuje Vukoičićeva.

KOMENTARI4 komentara

 1. ANA says:

  Odakle ovoj rugobi i majmunu toliki novac?!?!?!?

  • test01 says:

   Pa stekao teskim rado... Pa sta mislite kako ova banda zaradjuje pare sa Kosovom? Droga, trgovina ljudskim organima i belim robljem itd ! Doticni kao poseduje neke kompanije medjutim iza svega stoji kriminal. Ista situacija je i u Srbiji - zasto se toliko bore da ostanu na vlasti ljudi koji nemaju ni jednog dana radnog staza dok Srbima govore kako su lenstine..

  • Zoran says:

   Od belog. Videcmo jel pare mogu sve da kupe.

 2. DUSKO says:

  MALO JE TO ZA VUCICA TREBA JOS !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *