АЛБАНЦИ ОТКРИЛИ ДАТУМ када ће се ујединити Албанија и Косово!

ALBANCI OTKRILI DATUM kada će se ujediniti Albanija i Kosovo!

26 novembra 2017

Albanski ministar za Albance van granice, Pandeli Majko, pozvao je na Ekonomskom forumu albanske dijaspore u Prištini šiptarske vlasti na „otvaranje granica“ 1. januara 2018. nazivajući to „evropskom akcijom“.

Šiptarski list „Koha ditore“ preneo je da je Majko, bivši premijer Albanije u vreme bombardovanja Srbije, u subotu na forumu „govorio u ime aktuelnog predsednika vlade Albanije Edija Rame“.

Majko je izjavio da 1999. godine, „kada je Albanija otvorila granice kosovskim Albancima, niko iz sveta nije pitao za pasoše i da ni sada nema potrebe za dokumentima“.

„Mi, Albanci, sa druge strane radujemo se otvaranju granice do januara 2018. Izvedimo ovu evropsku akciju“, poručio je Majko.

„Koha“ navodi da je njegov govor pozdravljen ovacijama okupljenih u sali i dodaje da su se skupu obratili i tzv. kosovski premijer i tzv. predsednik Ramuš Haradinaj i Hašim Tači.

(Vesti)

KOMENTARI4 komentara

 1. E.Lirsch says:

  Sve je ovo BOZIJA promisl. Tako cemo opet vratiti i SKADAR na Bojani. Treba to pogledati i sa druge perspektive.

 2. ilija says:

  partixzani jos haraju sa srpskom zemljom njih stiti unija i nemos se odbranuti od komsija i unije i vlade u beogradu

 3. Vojna I ojdeSe says:

  Chovek je zlo, I doshlo vreme svoga istrebljenja. Pred nosom nam je. Nema mesta za srechu i ovacije....

  • Vojna I ojdeSe says:

   Kad miris iziđe iz poljskog cvijeća, kad milost iziđe iz čovjeka, kad rijeke izgube svoje zdravlje, ondakar će nastupiti najveći opšti rat… Narod će izglupiti, rađaće se ljudi, a da ne znaju ko im je đed i prađed… Među Srbima, otkako je vijeka i svijeta, goreg roda biti neće… – zapisane su riječi proroka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *