АЛБАНЦИ ПОЛУДЕЛИ ОД БЕСА ЗБОГ НОВЕ РУСКЕ УРЕДБЕ – ПУТИН ИЗДАО ДИРЕКТИВУ: Русија уцењује државе да повуку признање независности Косова!

АЛБАНЦИ ПОЛУДЕЛИ ОД БЕСА ЗБОГ НОВЕ РУСКЕ УРЕДБЕ – ПУТИН ИЗДАО ДИРЕКТИВУ: Русија уцењује државе да повуку признање независности Косова!

24 јула 2019

Као што Албанци имају своје лобисте у САД и Србија има своје адуте у трци за спречавање признања лажне државе Косово. Према писању појединих албанских медија, Србији у борби против признања тзв. Републике Косово својски помаже Кремљ, тачније министар спољних послова Русије Сергеј Лавров.

Они, наиме, тврде да шеф српске дипломатије Ивица Дачић има сјајне односе са Сергејом Лавровим и да их користи како би убедио афричке и острвске државе да повуку признање тзв. Републике Косово.Чињенице ипак говоре да су Коморска острва, Палау, Мадагаскар и друге земље пре него што су донеле одлуку о повлачењу признања тзв. Косова с Русијом потписали споразуме о сарадњи.

Баш у овој чињеници Албанци темеље своје тврдње да Русија снажно лобира за Србију и опстанак Косова у њој.

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић, с друге стране, демантује „руско лобирање“. Он је изјавио да су „празне приче“ да је Русија имала утицаја на поједине земље да повуку признање Косова.

Упитан какву је улогу имала Русија и да ли је било „трговања“ билатералним споразумима и укидањем виза за земље које су повлачиле признање он је казао да је Србија све радила сама.

„Мислим да су то празне приче јер тиме што ви говорите то ви изражавате сумњу у нашу снагу. Верујте, нико нам није помогао сами смо то радили и сами ћемо то радити и даље и ако је неко помогао ја му се захваљујем. Само да знам ко је“, рекао је Дачић новинарима пре седнице Главног одбора Социјалистичке партије Србије на чијем је челу.Он је казао да је и председник Русије Владимир Путин када је био у Србији рекао председнику Србије Александру Вучићу да је веома изненађен бројем земаља који су повукле признање те да је то велик успех.

С друге стране, чињенице нам говоре да су 7. јуна 2018. године Русија и Мадагаскар потписале споразум по ком ће руски ратни бродови моћи да се усидре на четврто највеће острво на свету.

Тачније, потписале су споразум о војној сарадњи.

Само шест месеци касније, тачније 7. децембра 2018. године Мадагаскар је повукао признање тзв Републике Косово.

(Ало)

KOMENTARI4 коментара

  1. milorad2 says:

    hm možda bi priča pila vodu da je madagaskar PRVO povukao priznanje pa onda eto kao tajni dill rusi su otvorili bazu.Pre će biti da je rusima veoma dobrodošla baza na madagaskaru a onda u skolpu dobrih odnosa madagaskara sa rusijom je i naš ministar mogao da deluje na povlačenju priznanja.Činjenica je da su mnoge države potpuno bez provere samo uz zahtev amerike priznale kosovo , nemajući pojma ŠTA priznaju.Sada informacija o celoj kosovskoj priči polako postaje JAVNA i mnogu se pitaju ŠTA IM JE TO TREBALO pogotovo što mnogi mogu da imaju ISTU situaciju kao i mi sa šiptarskom mafijom i američkim plaćenim izvodjačima radova. Problem je u tome što su u USA odredjeni politički krugovi umislili da su BOŽANSKA bića, maltene vanzemaljci i počeli da prodaju oproštaje grehova levo desno :)Dokle god američki političari i armija budu nedostupni svetskom pravosudju i podložni medjunarodnom sudu pravde a naročito sudovima za ratne zločine i zločine protiv mira (zašta je sudjeno nacističkom vrhu , baš zato da jednom zauvek oni koji podstrekuju ratove i prave ratove plate svoje zločine) dotle će biti trgovine sa "nezavisnim" državama ničim izazvanim, i vojnim intervencijama bez ikakvog prava i opravdanjam.O trgovinskim i ekonomskim pritiscima koje su isto tako zločin protiv medjunarodnog mira i prava ne treba ni trošiti reči, kada bi to zaista funkcionisalo 10 saziva američke skupštie i SVI predsednici od ruzvelta do danas bi bili na robiji.Vesli klark je KLASIČNI primer vermaht generala koji su sudjeni i osudjeni na sudu u nirbergu i ta protuva bi svakako trebala da ide na robiju minimum 20 god. ali nikom ništa:)Medjutim stvari se menjaju, polako ali se menjaju, biće i kauboja u sudnicama uskoro.Ako ništa,iran će sigurno pohvatati i suditi "specijalce" i njihove oficire :) JAVNO,a to je tek početak.

  2. Armagedon says:

    хе хе...наши способни политичари

  3. DonDon says:

    Vama lopovi pomogli da nas bombardujete i otimate zemlju, e doslo vreme da i mi pokazemo da imamo nekog iza nas kad vec ne smete da se sami obracunamo jedan na jedan. Daj Boze da nam je rusija pomogla.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u