АЛБАНЦИ ПОЛУДЕЛИ ОД БЕСА ЗБОГ НОВЕ РУСКЕ УРЕДБЕ – ПУТИН ИЗДАО ДИРЕКТИВУ: Русија уцењује државе да повуку признање независности Косова!

ALBANCI POLUDELI OD BESA ZBOG NOVE RUSKE UREDBE – PUTIN IZDAO DIREKTIVU: Rusija ucenjuje države da povuku priznanje nezavisnosti Kosova!

24 jula 2019

Kao što Albanci imaju svoje lobiste u SAD i Srbija ima svoje adute u trci za sprečavanje priznanja lažne države Kosovo. Prema pisanju pojedinih albanskih medija, Srbiji u borbi protiv priznanja tzv. Republike Kosovo svojski pomaže Kremlj, tačnije ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov.

Oni, naime, tvrde da šef srpske diplomatije Ivica Dačić ima sjajne odnose sa Sergejom Lavrovim i da ih koristi kako bi ubedio afričke i ostrvske države da povuku priznanje tzv. Republike Kosovo.Činjenice ipak govore da su Komorska ostrva, Palau, Madagaskar i druge zemlje pre nego što su donele odluku o povlačenju priznanja tzv. Kosova s Rusijom potpisali sporazume o saradnji.

Baš u ovoj činjenici Albanci temelje svoje tvrdnje da Rusija snažno lobira za Srbiju i opstanak Kosova u njoj.

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, s druge strane, demantuje „rusko lobiranje“. On je izjavio da su „prazne priče“ da je Rusija imala uticaja na pojedine zemlje da povuku priznanje Kosova.

Upitan kakvu je ulogu imala Rusija i da li je bilo „trgovanja“ bilateralnim sporazumima i ukidanjem viza za zemlje koje su povlačile priznanje on je kazao da je Srbija sve radila sama.

„Mislim da su to prazne priče jer time što vi govorite to vi izražavate sumnju u našu snagu. Verujte, niko nam nije pomogao sami smo to radili i sami ćemo to raditi i dalje i ako je neko pomogao ja mu se zahvaljujem. Samo da znam ko je“, rekao je Dačić novinarima pre sednice Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije na čijem je čelu.On je kazao da je i predsednik Rusije Vladimir Putin kada je bio u Srbiji rekao predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da je veoma iznenađen brojem zemalja koji su povukle priznanje te da je to velik uspeh.

S druge strane, činjenice nam govore da su 7. juna 2018. godine Rusija i Madagaskar potpisale sporazum po kom će ruski ratni brodovi moći da se usidre na četvrto najveće ostrvo na svetu.

Tačnije, potpisale su sporazum o vojnoj saradnji.

Samo šest meseci kasnije, tačnije 7. decembra 2018. godine Madagaskar je povukao priznanje tzv Republike Kosovo.

(Alo)

KOMENTARI4 komentara

  1. milorad2 says:

    hm možda bi priča pila vodu da je madagaskar PRVO povukao priznanje pa onda eto kao tajni dill rusi su otvorili bazu.Pre će biti da je rusima veoma dobrodošla baza na madagaskaru a onda u skolpu dobrih odnosa madagaskara sa rusijom je i naš ministar mogao da deluje na povlačenju priznanja.Činjenica je da su mnoge države potpuno bez provere samo uz zahtev amerike priznale kosovo , nemajući pojma ŠTA priznaju.Sada informacija o celoj kosovskoj priči polako postaje JAVNA i mnogu se pitaju ŠTA IM JE TO TREBALO pogotovo što mnogi mogu da imaju ISTU situaciju kao i mi sa šiptarskom mafijom i američkim plaćenim izvodjačima radova. Problem je u tome što su u USA odredjeni politički krugovi umislili da su BOŽANSKA bića, maltene vanzemaljci i počeli da prodaju oproštaje grehova levo desno :)Dokle god američki političari i armija budu nedostupni svetskom pravosudju i podložni medjunarodnom sudu pravde a naročito sudovima za ratne zločine i zločine protiv mira (zašta je sudjeno nacističkom vrhu , baš zato da jednom zauvek oni koji podstrekuju ratove i prave ratove plate svoje zločine) dotle će biti trgovine sa "nezavisnim" državama ničim izazvanim, i vojnim intervencijama bez ikakvog prava i opravdanjam.O trgovinskim i ekonomskim pritiscima koje su isto tako zločin protiv medjunarodnog mira i prava ne treba ni trošiti reči, kada bi to zaista funkcionisalo 10 saziva američke skupštie i SVI predsednici od ruzvelta do danas bi bili na robiji.Vesli klark je KLASIČNI primer vermaht generala koji su sudjeni i osudjeni na sudu u nirbergu i ta protuva bi svakako trebala da ide na robiju minimum 20 god. ali nikom ništa:)Medjutim stvari se menjaju, polako ali se menjaju, biće i kauboja u sudnicama uskoro.Ako ništa,iran će sigurno pohvatati i suditi "specijalce" i njihove oficire :) JAVNO,a to je tek početak.

  2. Armagedon says:

    he he...naši sposobni političari

  3. DonDon says:

    Vama lopovi pomogli da nas bombardujete i otimate zemlju, e doslo vreme da i mi pokazemo da imamo nekog iza nas kad vec ne smete da se sami obracunamo jedan na jedan. Daj Boze da nam je rusija pomogla.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *