АЛБАНЦИ СУ ИМАЛИ ЗАПАДНОГ ПАРТНЕРА у трговини органима

ALBANCI SU IMALI ZAPADNOG PARTNERA u trgovini organima

11 decembra 2020

Sumnjam da će se slučaj trgovine ljudskim organima naći pred Specijalizovanim tužilaštvom u Hagu iz prostog razloga što bi takva istraga neminovno dovela do uloge dela NATO-a u tome, uveren je Goran Petronijević advokat i bivši sudija u Peći 1998. i 1999. godine.

Petronijević se još tada bavio ovom temom i slučajem „žuta kuća“ koja se nalazi na teritoriji Republike Albanije, a za koju, prema izveštaju Dika Martija, postoje indicije da je bila lokacija u kojoj su pripadnici OVK vadili ljudske organe žrtvama.Logistika NATO, OVK izvršilac trgovine organima

„OVK niti je znao, niti je samostalno mogao da organizuje trgovinu organima. To su uradili delovi NATO-a, koji su očigledno imali saglasnost svog vrha da to rade. A mrvice kolača koje su dobijali prodajom organa u tom periodu su kroz oružje ili neku drugu vrstu pomoći davali OVK“, tvrdi Petronijević.

Sagovornik Sputnjika smatra da je to bio organizovan kriminalni posao, organizovane kriminalne grupe u kojoj su sa jedne strane učestvovali predstavnici OVK a sa druge deo NATO-a.

„I tu nema nikave dileme, jer kontrola koju je NATO imao na tom prostoru i pre 1999. godine, a posebno posle, govore da tako nešto nije moglo da se radi bez njihove saglasnosti ili kako ja tvrdim – njihovog učešća. Nisu Albanci imali brodove-bolnice na kojima se vršilo presađivanje organa, nisu Albanci ni znali, niti imali resurse medicinskih niti bilo kojih drugih stručnih da to rade“, uveren je naš sagovornik.

Ništa nije moglo da se dešava bez znanja NATO

Imajući u vidu da je NATO stajao, odnosno, prvo američka obaveštajna služba, iza formiranja militantnog krila kosovske separatističke organizacije iz koje je nastao OVK, može se zaključiti da je faktički američka obaveštajna služba uz logistiku NATO-a stvorila OVK, dodaje on.

Advokat navodi i da se zna, za to postoje i dokazi, da su ih obučavali, pomagali i da su im u Albaniji otvorili kampove u saradnji sa albanskim vlastima, čiji su instruktori obučavali pripadnike OVK, a koji su kao veterani pristigli iz Nemačke, Velike Britanije i Amerike.

„NATO je iskoristio i razne međunarodne nevladine organizacije, međunarodnu zajednicu i još mnoge druge instance u ovom slučaju. Kada je reč o trgovini organima treba obavezno pomenuti i Bernara Kušnera koji je tada bio šef UNMIK-a i koji je brutalno verbalno napao novinara Budimira Ničića sa Kosova i Metohije kada mu je postavio pitanje o trgovini organima. Svako ko je video tu njegovu reakciju, nije mogao da ne kaže – pa ovaj čovek zna o čemu se radi!“, podseća Petronijević.

Upravo iz svih gore navedenih razloga naš sagovornik je uveren da NATO neće dozvoliti da se iko ko je povezan sa trgovinom ljudskih organa iz OVK optuži, jer bi istina mogla da izađe na videlo. Zato, kako navodi, u optužnicama protiv Hašima Tačija i ostalih se nalaze optužbe za njihova međusobna kriminalna i politička ubistva.

Optužnica protiv Tačija je o ubistvima Albanaca

„Nas to može da zanima samo u delu gde se skida hipoteka sa srpskog naroda, vojske i policije na čiji se teret do sada stavljalo ubistvo mnogih Albanaca, a za koja se sada ispostavlja da su ih pobili upravo predstavnici OVK, a ne srpske vlasti“, dodaje Petronijević.

Prema njegovim rečima, nije isključeno da u svetu postoje svedoci svih dešavanja kada je reč o trgovini organima i ulozi dela NATO-a i OVK u tome, a da bi popravili Međunarodni sud za ljudska prava u Strazburu trebalo bi da se pozabave svim navodima vezanim za ovu temu.

Podsetimo, Petronijević je svojevremno u medijima izneo i podatak da su na Jadranu bili stacionirani brodovi-bolnice gde su organi transplantirani. Kako je rekao, u ljudskom telu ima 58 parnih i neparnih organa, uključujući i kožu, kao najveći organ, a organi mladih devojaka su najkvalitetniji i dostižu sumu i do deset miliona dolara.

On je naveo da su dokazi sistematski uništavani, podsećajući na neobjašnjiv pad slovačkog aviona nad Mađarskom 2006. godine u kome se nalazilo 42 člana slovačkog kontigenta mirovne misije koji su se, posle šest meseci vraćali kući, noseći, prema rečima brojnih svedoka, u tri velika aluminijumska kovčega, dokaze o trgovini ljudskim organima iz grobnice u okolini Podujeva.

(Sputnjik)

KOMENTARI5 komentara

 1. Kosovac says:

  Tačno, Bernar Kušner i njegove sorošoidne EU i USA su zveri u ljudskom obliku. Šiptari sa Kosova i Albanije su samo njihove sluge, operativci.

 2. Archelay says:

  Ako ova jezivo gnusna rabota prodze po sistemu"Rodio se..."Onda ode i civilizacija i planeta.Lek je,ko se drzne da preti nekome ko ce da svedoci treba njmu da se uradi ono sto su doziveli ti nesrecnici.

 3. Gagi says:

  Otvori nam covek oci, tek sada sam shvatio da nas je mozda bombardovao NATO i da svi ovi dusmani oko nas nisu radili na svoju ruku. Objasni ti nama prijatelju ko je abolirao sve te zlocine i ubistva naseg naroda, ko to danas sa njima vezba i ko dozvoljava da ti zlotvori orgijaju i prave njihove konferencije po Beogradu. TO ti nama objasni, to bi svi mi voleli da znamo. Ako si castan covek, u sta verujem, pruzi prst pravde u nekom pravcu i pokazi na krivca nase opste nesrece i nacionalne propasti. Bivsi sudija bi morao znati KO je kriv, narocito sa tolikim iskustvom. Pusti ove bombasticne price za koje zna svaki spijun u svetu i obavestajne sluzbe. Objasni ti nama sta se to desava da danas Srbin u Srbiji ima najmanje prava da odlucuje o svojoj drzavi, da li je tadasnja drzava MORALA da cuva taj narod od tih nesreca i KO je kriv sto narod nije sacuvan. Kako to da su se siptari javno naoruzavali a Srbi nisu imali oruzje za odbranu svojih zivota. Ima li mozda medju nama nekog krivca za to stanje i za sve ono sto nam se ispodesavalo.

 4. I Love persida says:

  Jok ja sam ga imao? Pa kome trebaju organi do impotentnom zapadu? Ništa nije skriveno što se neće otkriti. Ako ništa drugo srbija makar ima te organe, pa možemo sa njima da trgujemo. Svaki srbin treba da priloži neki svoj deo ako već ima svega u paru po dva, dao Bog. Kod nas je sve na dobrovoljnoj bazi a cena? Cena sitnica.

 5. E.Lirsch says:

  Berlinska bolnica "Charitte" je debelo umesana u presadjivanje organa. Sve to zna Steinmayer… predsednik Hitlerov. U ono vreme je bio glavni za BND.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *