„АЛБАНЦИ ЗА ТРАМПА'“: Напали Бајдена због извињења Србији

„ALBANCI ZA TRAMPA'“: Napali Bajdena zbog izvinjenja Srbiji

27 oktobra 2020

Organizacija „Albanci za Trampa“ uputila je otvoreno pismo albanskoj zajednici u SAD, u kojem je pozvala da se na izborima glasa za aktuelnog predsednika Donalda Trampa, jer između ostalog zameraju njegovom protivkandidatu Bajdenu i to što se izvinio Srbiji za NATO bombardovanje, prenosi Reporteri.U pismu se podseća da su „Kosovo i Srbija, pod podsredstvom predsednika Trampa, nedavno postigle dogovor u Vašingtonu“.

Navodi se i da je Tramp pokrenuo, kao i da će ispuniti „svoj projekat za trajni mir i uzajamno priznanje između Kosova i Srbije“, prenosi Kosovo onlajn.

U pismu je Trampov rival i demokratski predsednički kandidat Džo Bajden optužen da tokom mandata potpredsednika Baraka Obame nije ništa radio.

„Samo nekoliko nedelja pre predsedničkih izbora, kandidat Bajden predložio je nejasan pisani predlog za odnose između Kosova i Srbije, ali u osam godina, koliko je Bajden bio na mestu potpredsednika, nije učinio ništa drugo nego je ostavio Kosovo bez nadzora i potpuno zaboravljeno„, navodi se u pismu.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Pravda says:

    sta sad oce scipetari???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *