АЛБАНЦИ ЗАНЕМЕЛИ: Србија нокаутирала Албанију!

ALBANCI ZANEMELI: Srbija nokautirala Albaniju!

8 oktobra 2015

Reprezentacija Srbije trijumfovala je u Elbasanu protiv Albanije u meču Grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo golovima Aleksandra Kolarova u 91. i Adema Ljajića u 94. minutu.

sp-lajv1_620x0

KOMENTARI5 komentara

 1. Kulak says:

  Svi za Srbiju, sve za Srbiju!

 2. prerovac says:

  Još samo da se vrate kući živi i zdravi - daće Bog.

 3. Božo says:

  Tako braćo Srbi! Bog vas blagoslovio!

 4. Paštrović says:

  Zanemeće tek onda kad vratimo ono sto je naše, i kad vratimo SKADAR i Djordja Kastriota! A sad ću da vam "šibnem" nešto od mog drugara, a i to vezano za "zanemeće". Bolje od svih sajt-komentara koje procitah do ovog trenutka.

 5. Paštrović says:

  Joooj........... sramote!!!‏ Pisano spontano (moj drugar i prijatelj) Sad... na vestima: Amerikaci i Obama se izvinjavaju za bombardovanje bolnice u Avganistanu, gde su brojni pacijenti izgoreli u bolničkim krevetima. Lagali su da nisu pa menjali laži, i na kraju morali da priznaju - kao kad su bombardovali šiptarsku kolonu na Kosovu, pa lagali da je to Milošević uradio. Najnovije je da su Rusi uspešno gađali ciljeve u Siriji krstarećim raketama iz Kaspijskog jezera. NATO kuka da Rusi brišu ciljeve za koje su natovci rekli da ne mogu da ih unište, i da će se rat protiv tih terorista, koje su oni stvorili (a navodno su protiv njih) voditi decenijama. Sad Rusi vrše abortus njihove "ĐAVOLJE BEBE"! Dugo su Rusi (na) taj trenutak i čekali. Ta lažna koalicija protiv tzv islamske države je bila samo da svetu i domaćem "buzdovan-narodu" zamažu oči da oni nešto kobajagi rade, ali nikome nisu govorili šta rade; to je vazduši rat gde nema novinara i svedoka, osim samo onih koji su položili zakletvu držanja tajni. Amerika je uložila teške milijarde da stvori, naoruža i istrenira te zlikovce i sad - "ode mast u propast"! Ja mislim da za mesec dana neće ostati ništa od ISIS-a, jer kad vide da nemaju američku zaštitu, zašto onda da ginu bez šanse za uspeh. Posle je na redu Irak. Islamski terorizam je od 90ih godina do sada bio glavni instrument američke spoljne politike i osvajačkih projekata. Za Ruse je ovo bilo kao poručeno. U Ukrajini imaju mir i prednost, a u Siriji imaju situaciju gde Amerikanci kažu da su protiv tog istog terorizma i da ne mogu da ga pobede!? Ovo je prava SRAMOTA za Ameriku, koja sad može samo da gleda kako Rusija može ono što Amerika ne može, i da rusko oružje bolje obavlja posao nego američko. Sad će da stižu i nove narudžbine za rusko oružje bez obzira na sankcije. Sa cenom nafte su naškodili Kanadi više nego Rusiji, i kanadski $ je ispaštao više nego rublja, a Kanada je najposlušnji američki "šetač opanaka". - "Šetač opanaka": za vreme pet-vekovnog ropstva pod otomanskom imperijom, u Srbiji je bio "običaj" (ne baš za svih 5 vekova!) da tek oženjeni domaćin "šeta opanke" oko kuće, dok lokalni turski moćnik prve bračne noći vodi "ljubav" sa njegovom tek prispelom nevestom!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *