АЛЕКСАНДАР ЧЕПУРИН: Вучићева Посета Русији није уобичајена

ALEKSANDAR ČEPURIN: Vučićeva Poseta Rusiji nije uobičajena

25 oktobra 2015

Cepurin 455Predstojeća poseta srpske delegacije Rusiji, na čelu sa predsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem, nije redovna, uobičajena i jedna u nizu sličnih, rekao je za „Sputnjik“ ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin. Potrebno je, naglasio je, da se razmene mišljenja, formiraju stavovi, obrazlože interesi i sagledaju kapaciteti proširenja saradnje, zbog čega je nivo posete na najvišem nivou.

Čepurin je naglasio da do posete dolazi u komplikovanim geopolitičkim okolnostima, kada je postalo vidljivo gde su doveli pokušaji Zapada da stvori kontrolisani haos, od Jugoslavije, Bliskog istoka i severne Afrike do Ukrajine.

Prema oceni ambasadora Rusije, Srbija se suočava sa više problema, a najočigledniji su neophodnost očuvanja teritorijalnog integriteta i sve snažniji talasi izbeglica.

KOMENTARIJedan komentar

  1. anamarija says:

    Boga mi ...ako Srbiji itko MOZE I ISKRENO ZELI DA POMOGNE ------TO JE RUSIJA I PUTIN !!!! Ne srljajte u EU !!!!! Ne idite dalje od ''svoga tanjura i svoga stola'' tj. CUVAJTE NAJBOLJE PRIJATELHSTVO I BRATSTVO KOJE STE IKADA IMALI KROZ POVIJEST ....SA MAJKOM RUSIJOM ,MAJKOM SVIH SLAVENSKIH NARODA !!!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *