АЛЕКСАНДАР РАКОВИЋ: Чудно понашање владике Амфилохија (ВИДЕО)

ALEKSANDAR RAKOVIĆ: Čudno ponašanje vladike Amfilohija (VIDEO)

10 aprila 2018

Gost Ratka Dmitrovića, urednika i voditelja serijala “A šta vi mislite”, koji se emituje na RAS televiziji, bio je istoričar Aleksandar Raković. On je, uz ostalo, govorio o događanjima u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, kroz sagledavanje inicijative da se donese novi Ustav SPC i ponašanja nekih vladika; o aktuelnoj situaciji oko Kosova i Metohije te rokenrolu u Titovoj Jugoslaviji, što je obradio u svojoj doktorskoj disertaciji.

(Intermagazin)

KOMENTARI4 komentara

 1. Ivan Grozni says:

  Molim sve "experte" da nas ne zamajavaju sa ZSO na KiM jer nam to nije nikakav problem, na duge staze. Nama je problem BONDSTEEL koji niko i ne pominje. Tih nekoliko stotina hektara su nas problem. Nemojmo zamajavati narod bez vaznim stvarima. I ako se stvori ZSO problemi ostaju isti. Bondsteel,Albanci,Svetinje,Srbi i njihova imovina. ZSO vodi ka podeli tj. vracanje nekoliko Opstina koje su do nedavno bile deo Srbije pa su predate KiM pod komunistickim rezimom. Ovi koji pregovaraju nemaju pojma o cemu pregovaraju.

 2. Sančo Pansa says:

  Aleksandar je dasa za desetku čistu, briljantnog uma i bez dlake na jeziku! Svaka mu čast na iskrenom intervjuu!!

  • Saša Kasalović says:

   Raković je sluga kolonijalne uprave u Beogradu koji ima za zadatak da svaki pokušaj saopštavanja i borbe za istinu napadne kao što to čine i ostale džukele i lajavci novog svetskog poretka ! Čovek koji napada jedinog preostalog episkopa SVETOSAVCA a ni reč ne progovori o jeretičkom opštenju sa inivernima je za svakog pametnog šoveka i utemeljenog vernika samo obično oruđe u rukama EKUMENISTA ! Ovo što je izgovoroio je taman kao ona izreka ''zasviraj i za pojas zadeni '' !

 3. Mi6 says:

  Briselski sporazum je antiustavan i nema veze sa Španijom, nikakvo poređenje ne stoji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *