Александар Вучић разлупао просторије СНС-а!

Aleksandar Vučić razlupao prostorije SNS-a!

16 decembra 2015

20151216110301_342650Razbio sva stakla na Opštinskom odboru SNS, ali nikako nisu mogli da prihvate činjenicu da je za to osumnjičen Aleksandar Vučić, imenom i prezimenom.

Nije trebalo mnogo da inspektori sklope kockice i identifikuju počinioca.

– Operativni podaci su ukazali na to da je u tom trenutku nepoznata osoba došla do prostorija sa kamenicama i razlupala ih. Zatim je pobegla sa lica mesta u obližnji kafić. Nakon toga je počinilac promenio jaknu kako ga ne bi prepoznali, ali mu to nije uspelo – kaže sagovornik „Alo!“.

Kada su policajci presreli osumnjičenog i pitali ga za ime i prezime, malo su se zbunili kada im je rekao da se zove Aleksandar Vučić.

– Naravno da su u tom trenutku pomislili da laže. U nekim drugim okolnostima to se dešava, ali s obzirom na to da su napadnute prostorije SNS-a, a da se on predstavio kao Vučić, pomislili su da se šegači s njima. Zatražili su mu ličnu kartu i uvideli da se zaista zove kao premijer. Ipak, to mu nije mnogo pomoglo jer je odmah priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati – priča sagovornik.

Uhapšeni Vučić tereti se za oštećivanje tuđih stvari i nasilničko ponašanje, a policija je privela i njegovog prijatelja, koji se sumnjiči da je sa Vučićem zamenio jakne kako bi mu pomogao da ne bude otkriven.

SNS: Sve je na policiji

Petar Ilić, jedan od poverenika Opštinskog odbora SNS-a, potvrdio je juče da su stakla na lokalu razlupana. – Policija je došla i obavila uviđaj. Sve je sada kod njih. Ja zaista ne znam šta oni dalje rade po tom pitanju – rekao je on.

Izvor: Alo

KOMENTARI3 komentara

  1. Radomir says:

    Svaka cast momcima,hrabri neustrasivi borci za prava Srbije

  2. Apis says:

    Momak je jednostavno patriota, moje cestitke! Trebalo bi svi da ga podrzimo on nije vandal nego ogorčeni Srbin. Kamo sreće da je vise takvih i da su spalili kvinslinski ured do temelja. Ili da smo svi takvi pa da je sinoć zadavljen kvinslig lično a njegovi potpisi proglaseni izdajom koju Srbi ne priznaju.

  3. marko says:

    taj vucic se odavno ponasa kao sizofrenicna osoba podatak govori tome kako laze svima govori svakome drugu pricu to ipak ide u sizofreniju iako je politika laz

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *