„АЛИЈА МИ ЈЕ РЕКАО – СИНЕ, ЈА САМ СРБИН“

„ALIJA MI JE REKAO – SINE, JA SAM SRBIN“

26 januara 2021

Voditelj Milomir Marić otkrio je u Ćirlici da mu je Bakirov otac, Alija Izetbegović otkrio da je Srbin.

Marić kaže da iako Bakir sada govori da su Srbi loš narod, ne zna da je i njegov otac pre ekstremnog islamskog fundamentalizma otvoreno govorio da je bio Srbin.– Rekao mi je: Sine, ja sam Srbin! Do 1972. smo se pisali kao Srbi – rekao je Marić.

Voditelj navodi da su Izetbegovići bili ugledna beogradska porodica, a da su se potom preselili u Šamac.

On tvrdi da Bakir danas nastavlja politiku stvaranja islamske države u BiH.

– Evo, Bakir danas kaže: „Moj je babo ostavio Bosnu u amanet Erdoganu!“, a ne zna da se i Alija izjašnjavao kao Srbin – zaključio je Marić.

(Alo)

KOMENTARI13 komentara

 1. Dule says:

  Imate časopis Intervju iz 1974 ili neke . U njemu intervju sa Alijom gde to sve lepo i kaze. Nek neko nadje u arhivi i objavi.

  • Đoprđe Petra Adama Vician says:

   To je objavljeno u "Dugi"na dve strane sa ilustracijama, gde je kao prateći tekst fotografije gde Alija kuvao kafu u kuhinji to podvučeno: "Do Ustavu iz 1974 februara bio sam Ilija, a od od njega Alija."

 2. I Love Jesus says:

  Neka njima i sam Alah oprosti ukoliko se pokaju i kkrste u ime Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista. Najpre su izgubili izvorni identitet a onda su Šejtanu dopustili da toliko mnogo zla naprave svom sopstvenom narodu. Ako se na očiste kroz reč i delo Gospoda našeg i Spasitelja završiće u paklu, a to isto vredi i za sav ostali svet, i za nas same jer su svi ljudi grešni, a kazna za greh je smrt, a izbavljenje i život su se našli u imenu Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista.

  • Pendrek says:

   Tako je Zemo.

 3. E.Lirsch says:

  Kako god ad se deklarise "Poturica gori od Turcina"... Ukleto i od BOGA prokleto. Vrati te se PRAVOVERJU inace ...

 4. Ivana says:

  Čemu se čudimo pa i najgore ustaše najgori koljači našeg naroda su pokatoličeni Srbi. Sad velike rvatine pa toga je bilo i u ovom zadnjem ratu kojeg usraše zovu domovinski. A da ne govorim da i dan danas Srbi u rvatskoj lagano prelaze u katolike primera koliko hoćete.

 5. Ivana says:

  Ma čemu se čudimo pa i najgore ustaše najgori koljači našeg naroda su pokatoličeni Srbi. Sad velike rvatine pa toga je bilo i u ovom zadnjem ratu kojeg usraše zovu domovinski. A da ne govorim da i dan danas Srbi u rvatskoj lagano prelaze u katolike primera koliko hoćete.

  • Karital says:

   Doćeš i ti na red kod velečasnog.Prije nego te poškropi, morat će izvršiti egzorcizam da istjera zlog duha iz tebe.

 6. šiško says:

  Iiii, kako se marić piše sad, pošto je saznao da je alijin sin? Nema smisla da i dalje tvrdi da je i Srbin. A onda, bakir mu je brat, što u današnje vreme možda nije tako loše. Ovde na Balkanu sva braća se obogatiše ko Krezovi. Neće valjda marić ostati izuzetak, siromašak sa par knjiga sa buvljaka?

 7. Rajko says:

  Mariću kako si znao da kažes hajde sad to da dokažes. U suprotno ću i ja bez dokaza tvrditi da je zemlja kao morska zvezda.

 8. test01 says:

  kao sto i milo djukanovic rece: Djed mi je bio Srbin, otac mi je bio Srbin a i ja sam BIO Srbin... Sve same poturice - imamo jos gore u vladi Srbije pa necu da komentarisem....

 9. petrovgrad says:

  Srbi na poduručju bivše SR BiH i šire u muhamedanstvo su prelazili, da bi se spasili od torture i šikaniranja rimokatolika odnosno Vatikana.

 10. 1389 says:

  Kako neki političar, koji je bio i služio u Hanđar diviziji tvrdi da je Srbin? Kako je to moguće? Srbi ne mogu da budu jer jim Imena i Prezimena nisu Srbska, da su Srbi, slavili bi slave, krstili se, obeležavali Božić, Uskrs, Crkvene praznike? Nemaju takvi i njima slični ništa sa Srbima, sem 70% sličnog jezika sa turskim rečenicama, inače daleko jim njihova kuća. Ubijali su nas 500 godina i ponovo će nas ubijati dok se ne opametimo, teško nama kakve komšije imamo...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *