АЛИЈИН СИН не да ни Ердогану да се Британцима и Американцима меша у посао у БиХ

АЛИЈИН СИН не да ни Ердогану да се Британцима и Американцима меша у посао у БиХ

20 јануара 2022

БАКИР Изетбеговић, председник СДА, одбацио је данас обновљену иницијативу председника Србије и Турске Александра Вучића и Реџепа Тајипа Ердогана да окупе лидере Срба, Бошњака и Хрвата у БиХ у покушају превазилажења кризе у БиХ.

Изетбеговић каже да не постоји договор о одржавању састанка лидера три народа у БиХ са председницима Турске и Србије, те да се ради о погрешној интерпретацији.„БиХ треба да представљају институције, а не представници странака. Ради се у ствари о једној одавно договараној трилатерали између БиХ, Србије и Турске“, рекао је Изетбеговић новинарима након седнице Колегијума СДА.

Турски председник Реџеп Тајип Ердоган рекао је да ће заједно са председником Србије Александром Вучићем окупити лидере Бошњака, Хрвата и Срба.

„Са председником Србије Вучићем смо одлучили да окупимо три лидера – Бошњака, Хрвата и Срба и да остваримо успех. Дошли смо до ове одлуке“, рекао је Ердоган.

Након јучерашњег састанка са Вучићем, Ердоган је рекао на конференцији за новинаре да је потребно деловати заједнички са међународном заједницом како би се превазишла криза у БиХ.

KOMENTARI3 коментара

  1. Gagi says:

    Taman je ovaj muslimanski "lider" uglavio odlicnu kombinaciju sa mocnim sponzorima, jer od necega mora da se zivi, a ovi prave racunicu bez njega. Nema dogovora bez sponzorstva, kakve tu veze ima narod i kakvu ulogu taj narod ima u njegovom zivotu. Samo mu jos fali nerviranje sto ce narod ponovo da gine i strada a bas je lepo sredio svoj zivot.

  2. milorad5 says:

    Sada će da ispari kokos.Platforma na kojoj on i neke obaveštajne službe pokušavaju da izazovu sukob je previše uska i previše opasna za ostatak okoline neopreznog žutokljunca a stvari koje pokušavaju da pokrenu u bosni a zatim i šire su mnogo veće od uloženog truda i sredstava.Akcija i reakcija,jednostavan fizički princip je ovde na delu,ne pomera se stena od 300 t.sa čačkalicom.Biće sranja na balkanu ponovo ali ne onako kako se nadaju i ne sa željenim ishodom.

  3. BeliOrao says:

    Одлично алијица само настави тако до последњег муслимана у бих!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u