АЛИЈИН СИН не да ни Ердогану да се Британцима и Американцима меша у посао у БиХ

ALIJIN SIN ne da ni Erdoganu da se Britancima i Amerikancima meša u posao u BiH

20 januara 2022

BAKIR Izetbegović, predsednik SDA, odbacio je danas obnovljenu inicijativu predsednika Srbije i Turske Aleksandra Vučića i Redžepa Tajipa Erdogana da okupe lidere Srba, Bošnjaka i Hrvata u BiH u pokušaju prevazilaženja krize u BiH.

Izetbegović kaže da ne postoji dogovor o održavanju sastanka lidera tri naroda u BiH sa predsednicima Turske i Srbije, te da se radi o pogrešnoj interpretaciji.„BiH treba da predstavljaju institucije, a ne predstavnici stranaka. Radi se u stvari o jednoj odavno dogovaranoj trilaterali između BiH, Srbije i Turske“, rekao je Izetbegović novinarima nakon sednice Kolegijuma SDA.

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je da će zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem okupiti lidere Bošnjaka, Hrvata i Srba.

„Sa predsednikom Srbije Vučićem smo odlučili da okupimo tri lidera – Bošnjaka, Hrvata i Srba i da ostvarimo uspeh. Došli smo do ove odluke“, rekao je Erdogan.

Nakon jučerašnjeg sastanka sa Vučićem, Erdogan je rekao na konferenciji za novinare da je potrebno delovati zajednički sa međunarodnom zajednicom kako bi se prevazišla kriza u BiH.

KOMENTARI3 komentara

  1. Gagi says:

    Taman je ovaj muslimanski "lider" uglavio odlicnu kombinaciju sa mocnim sponzorima, jer od necega mora da se zivi, a ovi prave racunicu bez njega. Nema dogovora bez sponzorstva, kakve tu veze ima narod i kakvu ulogu taj narod ima u njegovom zivotu. Samo mu jos fali nerviranje sto ce narod ponovo da gine i strada a bas je lepo sredio svoj zivot.

  2. milorad5 says:

    Sada će da ispari kokos.Platforma na kojoj on i neke obaveštajne službe pokušavaju da izazovu sukob je previše uska i previše opasna za ostatak okoline neopreznog žutokljunca a stvari koje pokušavaju da pokrenu u bosni a zatim i šire su mnogo veće od uloženog truda i sredstava.Akcija i reakcija,jednostavan fizički princip je ovde na delu,ne pomera se stena od 300 t.sa čačkalicom.Biće sranja na balkanu ponovo ali ne onako kako se nadaju i ne sa željenim ishodom.

  3. BeliOrao says:

    Odlično alijica samo nastavi tako do poslednjeg muslimana u bih!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *