АЛИЈИН СИН СТАО НА СТРАНУ МИЛОВИХ КОМИТА: Процрногорска страна ће надјачати СПЦ и просрпске странке

ALIJIN SIN STAO NA STRANU MILOVIH KOMITA: Procrnogorska strana će nadjačati SPC i prosrpske stranke

6 septembra 2021

LIDER Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović ocenio je da će „procrnogorska strana“ uspeti da zaustavi „dominaciju SPC i prosrpskih stranaka“ koje, po njegovom mišljenju, „ne misle dobro Crnoj Gori i njenim građanima“.

On je na svom Fejsbuk nalogu naveo da procrnogorske stranke „imaju apsolutnu podršku EU i NATO“ i da se to videlo i u mnogim drugim primerima.

„Najbolji primjer je priznavanje genocida u Srebrenici. Smatram da će takva politika pobjediti zlo koje se nadvilo iznad Crne Gore“, napisao je Izetbegović.

KOMENTARI5 komentara

 1. Mirjana says:

  Izetbegović ili ne poznaje političke prilike u C. Gori ili može mu se da lupa. U Crnoj Gori ne postoji dominacija prosrpskih stranaka. U vladajućoj skupštinkoj većini Demokrate (10 poslanika) i URA (4 poslanika) ne mogu se opisati kao prosrpske, a ni sve stranke iz koalicije ZBCG (17 poslanika) ne mogu se smatrati da su prosrpske. Sadašnja vladajuća većina na prvom mestu bi se mogla opisati kao proevropska. Trenutno političko zaoštravanje nije na relaciji antisrpske stranke nasuprot prosrpskim strankama kao što Đukanović želi da predstavi. Ovde dotrajali proevropski i sada opozicioni DPS i istrošeni Djukanović nastoje da preotmu vlast od vladajuće nove proevropske većine.

 2. Beli Orao says:

  Đuka serem ja tebi malo a ti si već srao meni za Srebrenicu , tako ćemo se nas dvojica gostiti a Srbi će sve da plate , reče izmetbegović beogradsko kopile ! ! !

 3. milorad5 says:

  ova protuva vam je dokaz gde smo pogrešili.Potomak SS NACI FAMILIJE i danas radi isto što i njegov otac ideda i majka i baba i šira porodica, treba ih sve SATRTI sa ovoga puta,nema tu nevinih.

 4. milos says:

  sa ovim islamskim vojnikom obustaviti bilo kakvu komunikaciju, neka se muslimani u bosni nose sa njim. sa preduzecima pod kontrolom SDA obustaviti svaki promet..neka se radnici sa njim deveraju..neka im obezbedi plasman u tursku i s.arabiju..

 5. Gagi says:

  Po,Bogu ljudi, sve vidimo, nismo slepi. Taj olos radi samo za sebe i mora da sprovede tudje interese. To su interesi najmocnijih multinacionalnih kompanija koje ulazu pare u ratove gde za njih ima profit. Ovi lazni lideri i fukare zrtvju "svoj" narod koji ih u ludilu ne interesuju, sto je Alija preko noci zrtvovao i na muku stavio "svoj" narod da izgine a nije morao. Da malo objasnim: Danasnja svetska elita pazljivo bira kadrove koji mogu da im sprovedu zacrtani cilj ekonomskog i svakog drugog porobljavanja. Nista nije drugacije ni kod nas Srba. Neko tu "odleti" nesvesno zbog boljeg neradnickog zivota, mnogi su svesno to prihvatili a ti su najgori dusmani svog naroda koji uzivaju narodno poverenje. Narode, stoko i budalo, gde i kako zivi taj koji te "stiti" i brine o tebi, placa li struju i vodu, hranu mu spremaju i donose najbolji kuvari koju Vi placate i finansirate tako sto Vas svakodnevno zaduzuju kod MMF-a. Zbog cega su zivotni troskovi ubogog naroda sve veci. Kakav je to virus zavladao kada je narod postao nesvestan i indolentan, a nekada su Srbi za svoju zemlju ginuli i za pedalj zemlje su radile sekire. Da li su nas neprijatelji izucili i shvatili da smo mi skroman narod koji ima jaku sustinu. Onda su tu nasu skromnost digli na visi nivo a sustinu smanjili i obezvredili. SRBI, budite SVOJI.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *