АМБАСАДОР ХИЛ КРШИ ПРАВИЛА И ПРЕВАСПИТАВА СРБЕ

AMBASADOR HIL KRŠI PRAVILA I PREVASPITAVA SRBE

2 septembra 2022

SRBIJA mora da se okrene Zapadu zbog svoje dece. Mnogi mladi iz nje odlaze na Zapad, ne na Istok. Voleo bih da Srbija jednog dana donese odluku o priključenju u NATO. Beograd treba da se priključi sankcijama protiv Rusije zbog sukoba u Ukrajini.

Ove „dobronamerne“ savet našoj državi i vlasti, uz normalizaciju odnosa sa Prištinom uz međusobno priznavanje, Beogradu je u intervjuu NIN-u servirao ambasador SAD Kristofer Hil.

Prilično agresivno, bez imalo diplomatskog bontona i uvažavanja zemlje domaćina, sugeriše da se odreknemo tradicionalnih prijatelja…

(Novosti)

KOMENTARI10 komentara

 1. Milutin says:

  Malo kasno se setili Srbije. O Srbiji su trebali razmišljati 1992 a ne 2022. Nisu samo promašili nekoliko decenija. Promašiše i vek i milenijum. Inače, na Zapad se išlo dok je Zapad (barem Evropa) još bilo mesto gde se išlo napred. Mesto sa vizijom. Danas, kad se Evropa u potpunosti počinila Americi, čiji je Hil predstavnik, Evropa je postala apsolutna suprotnost i opasnost sama sebi pa time i drugima. To više nije (čak ni ekonomska) težnja srpskog naroda. A što se Kosova tiče, ono je i nadalje deo Srpske teritorije. Bilo kakvo samoproglašenje na okupiranoj teritoriji od strane NATO nije pravno održivo. Jer je stvorena veštačka većina. Takođe ne može da bude anektirano od strane NATO jer je ona organizacija bez svoje teritorije. Kosovo je trebalo da postane prva NATO teritorija. Da ZLO dobije i svoju fizičku dimenziju.

 2. toza says:

  naprotiv. g.Hil. Srbija treba da pozove rusiju da izbombarduje kosovo kao i vi nas, a nasa vojska samo da se useta, kao sto ste omogucili UCK!

 3. persida says:

  Govori kao predstavnik velike sile koja je okupirala Srbiju i na njenoj teritoriji napravila vojnu bazu. Pa, sta ste ocekivali, on radi svoj posao. A sta je srpski posao, osim sto se stalno nesto zale???

  • Gagi says:

   Zale, kukaju, dramatizuju, bolno uzdisu. Sve zbog toga sto im je posao nenormalno tezak a licna zrtva za narod vec neizdrziva. Odstupite onda, ima puno sjajnih mislilaca i intelektualaca u Srbiji. Nemojte se vise zamarati i muciti zbog nas jer to radite jos od devedesetih, svesni smo da ste umorni i istroseni, nije lako vladati trideset godina.

 4. milorad5 says:

  Ma on je ovde da popuni prosek za penziju:)

 5. padre says:

  Koliko oni brinu za budućnost dece, osetili smo mi, Iranci, Iračani, Sirijci, Avganistanci, Libijci, Jordanci, Palestinci, Somalijci, Nigerijci, Rusi, da ne nabrajam više, da o izbeglicama, koji dolaze kod njih iz Južne i Srednje Amerike, pa ćak i o velikom delu njihove dece ne govorimo!

 6. Kulak says:

  Ubiti, ne pomilovati.

 7. Petrovgrad says:

  Kome je dobro u Ameriku neka ide u SAD. Ko neće neka ostane u Srbiju. To da treba da uzmemo puške na pa Staljingrad,tu si se debelo zajebao majstore. Ta priča bi prošla u Zagreb, naprimer, ili Ljubljanu,... Idiot bi da se bori sa Rusima, preko Srpske dece.

 8. VUK says:

  MARS BRE coro

 9. Žarko says:

  Proglasiti ga za PERSONU NON-GRATA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *