АМБАСАДОРУ СKОТУ СТИГЛО ПИСМО: Застала му „КНЕДЛА У ГРЛУ“

AMBASADORU SKOTU STIGLO PISMO: Zastala mu „KNEDLA U GRLU“

20 januara 2019

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM uputilo je danas otvoreno pismo ambasadoru SAD Kajlu Skotu, koji izrazio žaljenje zbog oslobađajućih presuda za paljenje američke ambasade u Beogradu 2008. godine, odnosno zbog toga što za to niko nije odgovarao.

– Porodice kosmetskih žrtava žale zbog paljenja ambasade SAD, žrtve i milionske štete, a da niko nije odgovarao niti je kažnjen – navodi se u saopštenju Udruženja.

– Porodice kosmetskih žrtava takođe žale zbog NATO bombardovanja ambasade NR Kine u Beogradu, gde je ubijeno troje kineskih državljana, a više ih je ranjeno, a da niko nije odgovarao, niti je kažnjen – piše u saopštenju.

Udruženje porodica, u pismu ambasadoru Skotu, takođe ističe da žali zbog NATO bombardovanja tadašnje SRJ-Srbije i svih žrtava „Milosrdnog anđela“, kao i zbog svih žrtava kidnapovanih i ubijenih od strane OVK na KiM, „koju ste vi“, kažu Skotu kao dilomatskom predstavniku SAD, iako je teroristička, podržali bombardovanjem i ulaskom KFOR-a na KiM i zajedničkim snagama činili da na KiM uništite sve što je srpsko, i živote, i ognjišta, i grobove, i pravoslavlje, a da zbog toga niko nije odgovarao, niti je kažnjen“.

KOMENTARI9 komentara

 1. petrovgrad says:

  Kakav diplomata, dete malo mo da ga prevesla. Bolje da se pokrije ušima.

 2. al kapone mladji says:

  Ne razume on to. Treba mu reci da je paljevina bila kolaterarna steta.

 3. ostrogorski says:

  Tom skotu je ovo trebao reći predsednik države koju, još uvek, zovemo Srbija. Ali... Vrana vrani oči ne kopa...

 4. Budi Bog s nama says:

  E, Bogu nek je hvala da smo ovo tako lepo sročili, čitava muka našeg naroda je ovde sadržana u zadnjih par decenija, čitavo jedno stradalništvo. Ovo mu je rečeno tako istinito i tako od srca da glava čoveka zaboli, i na slici se vidi da jedva guta knedlu. Njima je bitna ambasada? Pa naravno da treba da izgori kada su i oni popalili i opustošili zemlju u kojoj imaju tu svoju ambasadu. Ne brinite braćo Srbi niko neće nekažnjeno da prođe o pravednom carstvu Božijem gde svako prima po delima svojim, zato da se pokrijemo verom u Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista da se ne pokaže da smo goli i osramoćeni.

  • ostrogorski says:

   Ne bih bio tako siguran da su Ameri oštećeni tom "paljevinom". Sklon sam da poverujem u njihov dogovor sa Koštunicom da organizuje naivne patriote u takvu jednu piromaniju, da bi Amerima poklonio najbolju lokaciju na Balkanu za novu ambasadu, ujedno, Komandno mesto južnog krila evropskog vojišta. Crv sumnje je najveći od svih i ujedno jedan od znakova inteligencije.

 5. Za Srbiju says:

  Odlično pismo-odgovor. Dobri komentari.

 6. goran says:

  ko li mu je dao akreditaciju .kretencina

 7. Slobodan says:

  Ti amerikanci znaju samo da kritikuju druge a sebe nevide.Svi njihovi građani mogu da rade šta hoće i da ne odgovaraju za svoje postupke.

  • Slobodan says:

   Wpravi SKOT!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *