АМЕРЕ СУ ОВАKО БРУТАЛНО НАМАГАРЧИЛИ САМО СРБИ И РУСИЈА!

AMERE SU OVAKO BRUTALNO NAMAGARČILI SAMO SRBI I RUSIJA!

31 avgusta 2021

Nakon što je postalo poznato da je američka vojska dve godine pokušavala da dobije pristup radarima ruskih sistema PVO S-400 Triumf koji su raspoređeni u Siriji, postalo je poznato da sve ovo vreme američka vojska nije skenirala te radare, što ukazuje na potpuno neuspešnu misiju.Trenutno je poznato da radari ruskih S-400 rade u potpuno pasivnom režimu.

Odgovori na približavanje stranih vojnih aviona ruskim vojnim bazama na teritoriji Arapske Republike samo su aktiviranje radara kompleksa S -300, kao i u vazduhoplovnoj bazi Hmejmim i bazi ruske mornarice u Tartusu, te sirijskim kompleksima koji se nalaze u blizini Masiafa.

Prema rečima stručnjaka, zbog blisko lociranih sistema S-400 i S-300, američka vojska je sve ovo vreme pokušavala da primi signale iz ruskih Trijumfa, međutim, istovremeno su greškom dobili podatke iz sistema PVO S-300, koji su lansirani u aktivni režim, simulirajući rad kompleksa S-400.

Očigledno, slična situacija se primećuje na Krimu, gde su takođe američki avioni za elektronsko izviđanje pokušali da dobiju informacije o radu ruskih PVO sistema.

Stručnjaci primećuju da rad S -400 u pasivnom režimu uopšte ne znači da se ruski PVO sistemi ne stavljaju u stanje pripravnosti, u slučaju stvarnih pretnji, rad kompleksa će se odmah prebaciti u aktivni režim.

NATO i Ameri su ovako brutalno namagarčeni i tokom agresije na Srbiju 1999. godine kada su gađali makete aviona MiG-29 na batajničkom aerodromu, ili smederevce (peći prim. aut) na KiM za koje su mislili da su tenkovi, tačnije da isijava toplota iz motora tenkova.

KOMENTARI14 komentara

 1. milos says:

  nisu oni namagarceni naneli su nam ogromnu stetu koju nisu platili. a mi nismo uzvratili po njima. da jesmo prosli bi kao kod talibana.

  • šiško says:

   Samo polako. Ratni zločini ne zastarevaju.

 2. milorad5 says:

  Ma bolje da se mi ne magarčimo sa amerikancima,oni su loša vojska, ali im je tehnologija daleko iznad svega što mi u srbiji možemo da kupimo ili napravimo.Jedini način da se boirimo protiv njih su ruske baze i direktno stacioniranje ruske vojske ovde,i ako šiptari krenu da pale i ubijaju po kosovu ponovo mi ćemo morati da reagujemo a to može da znači napad NATO pakta na nas ili napad koalicije NATO država.Jedino što može da ih zadrži u takvoj odluci je politički faktor u evropi ili direktno rusko vojno prisustvo ovde i to NUKLEARNO.Nama non-stop preti genocid čak i ako bi postali članica NATO pakta to se ne bi promenilo, i stvarno ne vidim razlog zašto se ne bi udružili sa rusima ako oni hoće uopšte da se bakću ovde.Mislim da nam je to jedini izlaz u slučaju ponovnog ozbiljnog napada od strane zapadne koalicije posle svega što su nam uradili i posle sveg razaranja i ubijanja koje su počinili isključivo protiv nas.Ne treba se zavaravati oni i dalje to žele da ponove i ponoviće u prvoj zgodnoj prilici preko balkanskih vazala koje imaju pod kontrolom.Pogledajte šta se dešava u c.gori,ukidaju pravo na jezik i pismo ,ukidaju pravo na nacionalno opredeljenje VEĆINI gradjana,ukidaju pravo na slobodu veroispovesti ukidaju čak i pravo slobodnog kretanja,NATO vazali sa milom na čelu,to je eksperiment da vide dokle će moći da idu u svojim okupatorskim namerama u srbiji.NATO ne želi srbiju u članstvu,NATO želi OKUPIRANU srbiju pod potpunom kontrolom i sa namesničkom vladom u beogradu kao što je doskora bilo i u kabulu.Videćemo kuda će to da krene i da li će to da se pokrene ali TO su ukratko, njihove namere i planovi u ovom trenutku ui NIŠTA se od 1999 nije promenilo u toj politici koju NATO zastupa,samo su se pritajili i čekaju zgodan momenat za podmukli napad.

 3. šiško says:

  Nije to nikakvo magarčenje, nego veština ratovanja. Ishod svakog rata više zavisi od toka i rezultata nadmudrivanja, nego od oružanih aktivnosti. Drugim rečima rat je više odmeravanje znanja, nego vojničkih "mišića". Tako je bilo otkad je sveta i veka. Čim neka vojska počne da zanemaruje inteligenciju i znanje i da se oslanja više na oružje, možete biti sigurni da će izgubiti rat. Za to su možda najbolji primer dva svetska rata. Zbog svog predubedjenja da su najpametniji, da u svoju pamet ne treba ni da sumnjaju niti da je unapredjuju, u nekom trenutku ih je poneo pobednički trijumfalizam, i počeli su da mlate po "pobedjenom" narodu kao po vreći za udaranje. A onda, kad je pobedjeni krenuo da im uzvraća, oni su bili prvo šokirani, da bi potom zapali u duboku potištenost. Uvidevši da su izgubili rat, optužili su protivnika da ih je "namagarčio", da je pokvaren i zao i počeli da smišljaju "pravednu" osvetu. Ono što ja smatram zaista neoprostivim u svakom ratu jeste iživljavanje nad civilima i zarobljenim vojnicima, nepotrebno ruđenje i zagadjivanje protivnikove zemlje, a to je mnogo više od magarčenja. Amerikanci nikad nisu doživeli ništa slično pravim zločinima, te im se sad ovo "magarčenje" čini strašnim. Ali to nije ništa. To je sastavni deo svakog rata.

 4. Pera Vol says:

  Nadam se da nećemo da ih drugi put namagarčimo da nam ne otmu još štagod.

 5. Gagi says:

  A oni nas posle namagarcili demokratskim promenama i razorili nam drzavu. Nije ostao kamen na kamenu a njihove hijene i danas slobodno urlicu i zavijaju.

 6. Si Ju Leter Aligeder says:

  Najgore kada ti takav jedan magarac gazi baštu i šeta po kupusu.

 7. Rusofil: Ljubomirov Putinovski says:

  Nazdarovlje, tavarišć Putin!

 8. Si Ju Leter Aligeder says:

  Magarce ne možeš namagarčiti. Možeš ih nasamariti. Staviš im samar na leđa da tegle.

 9. Rista says:

  Eto sreće najveće! Dočekali smo da ih svi magarče. Oni beže, ostavljaju oružje i vojnike, kolaps na pomolu, nestaju, isparavju...Jooooj, sreće! Od danas nema sankcija Rusiji, nema američke baze na KiM, nema ih u srpskim kancelarijama...Samo ne znam zašto imam mučan osećaj u stomaku da se oni ipak prestrojavaju za nešto daleko gore od Avganistana. A kad god je sa Zapada dolazilo nešto loše, prvo udarilo po Srbiji. Nema veze. Mi smo ionako već debelo udareni pa bar da se radujemo. Dok traje nek laje. Ipak savetujem da malo falimo ameriku kako je humana, razumna i demokratski se povukla iz Avganistana pa da Rista to još ukrasi. Možda će nam uskoro trebati, a ako ne zatreba, lako ćemo ponovo faliti Rusiju. Aj da budemo jedini koji će "braniti" Ameriku. Obično je to palilo u istoriji a istoriju piše Amerika već 100 godina. Gde je Tadić sada? On bi to znao da radi. Srbi, sad je vreme da hvalite američko povlačenje a ne da ga kudite. Nemo čekate da Rusi budu prvi koji će to uraditi. Njima ne vredi, ali nama može zatrebati. Jel ja to ozbiljno? Savršeno ozbiljno! Ne vodi se politika niti jedan narod za inat nekoj sili. Ma znam ja da je to daleko od srpskog rodoljubivog razuma, ali nije pogrešno ni najmanje. Ja najozbiljnije savetujem da tako započnemo smanjivanje pritiska Amerike na Srbiju. Neće nas ništa koštati, a ovo natezanje sreće ostavlja nas tamo gde i jesmo sa Amerikom. Uostalom, politika je prostitutka koja lepo živi. To su dokazali i Bugari i Hrvati i muslimani i Makedonci i crnogorci i Slovenci i svi dobili države koje nisu nikad imali...pa Japan, j Koreja, Nemačka, danas sve više Vijetnam...Da. Ja to ozbiljno. To bi bila prva praktična pomoć srpskom narodu. Naravno i ono što se zove - šok! Ponekad se telo vraća u život izazivnjem "šok" udara na telo. Srbi, imate priliku da nešto učinite za svoj narod. Da sam ja precednik Srbije, tako bi bilo.

 10. Rista says:

  A što se tiče podvale koju Rusi uspešno plasiraju protiv Amerike...Američka kompanija danas crpi najveća nalazišta nafte u Siriji. Sirija njima ne sme ni da prismrdi. A ne sme ni ruska vojska. Zato se hvale sa sakrivanjem S400 ova. Sakrivati oružje i ne upotrebljavati ga je zaista veliki uspeh. Tako smo i mi sakrivali tenkove, pa nam ih posle Amerikanci istopili i odvezli gvožđe u meriku i napravili gvozdene dalekovode.

 11. persida says:

  Risto, ne razumeju Srbi ovo sto pises, oni jos uvek tvrde da su na Kosovu pobedili Amerikance. Americki Bondstil je njima dokaz da su Jameri porazeni. "Nije mala, nije mala, triput ratovala." To je plafon srpske nesvesti i dokaz veroma niske inteligencije. Ja se tukla sa Brus Lijem, dva puta, i oba puta dobila batine. Nije mala, nije mala, dvaput ratovala.

  • šiško says:

   Ti veroma bezobrazna. Dobiti po p.

 12. Gagi says:

  Persida... Koji Srbin sa normalnom logikom smatra da je danas Kim nase i da smo mi pobedili NATO. To je fantazmagorija ovih "nasih" politickih budaletina i njihovih generala koji su "dobili" komunisticki rat. Ti katolicki komunisticki "heroji" koji su pobedili na Kim gde su izginula nasa deca, nijednog momenta nisu pruzili herojskii oruzani otpor prilikom njihovog hapsenja. Vrlo su dobro znali, narod to ne zna, da su radili i ponasali se po utvrdjenom protokolu. Jesu bili zrtve svoje katolicke komunisticke partije ali je to tako moralo da bude, bitno je da su ispunili zadatak unistenje Srbije i Srba u Krajini. Kako im je danas kada Srbija nema KiM, pa dobro, njihova deca imaju prestizne poslove u Srbiji a oni zasluzene penzije jer su spasili i odbranili Srpski narod.I dalje katolicki najamnici i uposlenici SVE drze u svojim rukama u ovoj nasoj drzavi, mediji su pod njihovom kontrolom na celu sa ovim Maricem koji ih propagira i proizvodi u nase spasioce. Kolika je besramnost tih komunista i izdajnika naseg naroda, nije moguce opisati. Zale se da su robijali kod njihovih uposlenika , to vam je bio poslovni zadatak koji ste prihvatili da zajebete Srbe i budete heroji. Heroji su oni koji su izginuli, kako moze biti zivi heroj sa svim drzavnim prinadleznostima ako ste vojno igubili teritoriju koja vam je bila "strucno" poverena da je sacuvate.. A onda vam je vas dusmanin tamo u Hagu dozvolio da za praznike jedete pecene prasice. Mozda je neko sasav i lud, nisu bas svi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *