АМЕРИ НА АПАРАТИМА! Кинези нуде савез Путину

AMERI NA APARATIMA! Kinezi nude savez Putinu

4 septembra 2020

Kina je spremna da udruži snage sa Rusijom radi bezbednosti i prosperiteta budućih generacija, navodi se u čestici koju je predsednik Kine Si Đinping uputio ruskom lideru Vladimiru Putinu povodom 75. godišnjice od završetka Drugog svetskog rata, prenosi agencija Sinhua.

„Spreman sam da zajedno sa vama nastavim da ulažem napore kako bi buduće generacije mogle živeti na planeti gde caruju mir, sigurnost i prosperitet“, navodi se u čestici.Si Đinping je takođe istakao da Peking namerava da produbljuje odnose sveobuhvatnog strateškog partnerstva sa Moskvom, a takođe je izrazio spremnost da „zajedno sa ruskim kolegom radi na udruživanju snaga u cilju odlučne zaštite rezultata i pobede u Drugom svetskom ratu, kao i međunarodne pravde“.

Putin je ranije rekao da ne sme biti sumnje u to ko je bio agresor tokom Drugog svetskog rata, a ko je „slomio nacističku vojnu mašinu“.

(vostok.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. M says:

    Ili to,ili su gotovi,prvo jedan pa drugi!A onda i svi ostali!Možda se još netko iz njihove sfere osvijesti i pridruži im se,jer ni za njih neće biti mjesta u USA-Zapadnom NWO,ako ti pobjede!Ovako,ako borba bude ravnotežna,netko će preživjeti s svake strane,i iznjedriti će se Novi Bolji svijet,ako bude sreće,...ili jednog pametnog i dobrog da to učini!

  2. Rista says:

    Aj be vostok i rusi, ne lažite sami sebe. Kina je SVE svoje snage koje su Americi potrebne, udružila sa Amerikom. Kineske vojne snage nisu potrebne Americi a Kina zna i zašto. Kina je 75% saveznik Amerike, a to znači da debelo učestvuje u američkom ratu protiv Rusije. Kina je cica od dva lica, američka ruka za udaranje slabih država. Zato Amerika više i ne mora da ulazi u ratove. Pošalje Kinu a alapljiva kineska masa radnika i američka tehnologija u Kini, uništava male Srbije i Velike Rusije i Irane. Be rusi, neće kinezi postati saveznici zato što vama treba. A neće ni Kinezi ništa uraditi osim što njima odgovara a njima odgovara da rade za Ameriku. Amerika je danas globalna sila broj 1 a kina je američka Globalna pesnica. Ko to još nije shvatio, zakasnio je na bal. Nije Putin mutav da to ne shvata. Zato i dozvoljava makar kineske korektne političke izjave a to je baš ono šta čestitka Sija znači. Amere zaboli đon šta Kina priča. Važno je šta Kina radia a Kina se neće udružiti vojno sa Rusijom jer jednostavno smatra da u eventualnom sukobu većih RAZMERA IZMEĐU rusije i Zapada, može preživeti kao proizvodna mašina Zapada. I još posle dobiti pola Rusije da još više radi za Zapadno tržište. Eto, to je stav Kine prema današnjim događajima. Naprosto, mrzi me više da pišem jednu istu stvar. Aj još jednom da spomenem pa da vas ostavim na miru. Uzalud je pisati istinu o lažnoj pandemiji krone, uzalud je pisati istinu o Kini "koja NIJE bombardovala Srbiju nikad. Bombama, ali jeste svojim radnicima i radovima u našoj državi dok naši radnici sede i čekaju vreme da odu u rudnike pod zemlju i vade rude za kineze jer para nemamo. Kina nikome ne daje pare, osim Zapadu. Ne znaš šta je gore - Današnja Kina je proizvod Britanije, Rotšild kapitala, Maoa, Niksona i Regana. Si je samo uspešan nastavak te politike gde Rusija ima ulogu žrtvenog jarca. A tamo daleko, kada Zapad naseli Balkan, Ukrajinu, Poljsku, Belorusiju i Rusiju doćiće na red i Kina. Znači, nepostojeća hiljadugodišnja mudrost Kine opet sebe nadgrađuje robovanjem Zapadu. Prvo su robovali vekovim Mongolima i radili za Mongole i plaćali njihove pohode na Zapad, zatim su vekovima radili za Britance i Rotšilde a zadnjih 50 godina su započlei svoj sledeći ciklus rada za druge narode i počeli da rade za Ameriku. Koliko vekova će Kina raditi za Ameriku? Pa ne znam, ali kineska istorija je skup vekova rada za razne osvajače. Tako su preživeli i tako i danas žive, samo imaju Alibabu i internet pa su se malo doterali. Ali još uvek imaju farme kerova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *