AMERI RUŠE ĐOKOVIĆA PREKO BUGARINA! Dimitrov doneo koronu iz SAD, pa smestio Novaku: Odbio da se testira, tražio da igra i napravio HAOS!

AMERI RUŠE ĐOKOVIĆA PREKO BUGARINA! Dimitrov doneo koronu iz SAD, pa smestio Novaku: Odbio da se testira, tražio da igra i napravio HAOS!

23 juna 2020

Kakav obrt… Grigor Dimitrov teniser koji je tokom Adria tura objavio da je zaražen koronom virus je doneo iz SAD.

Sumnja se da je virus doneo iz SAD jer kad je došao u Beograd pitao je da li su obavezne maske i šta se dešava. Niko to nije pitao, ni Tim ni Zverev, on je poveo polemiku.Kada su došli u Beograd, svi su išli u Skadarliju na večeru, on nije bio sa Novakom, Timom i Zverevim. Posle Beograda je otišao u Bugarsku, ko zna gde je i sa kim bio i šta je radio, pa je došao u Zadar.

U Hrvatskoj je osećao dva dana simptome, malaksalost, slabost, a nikom ništa nije govorio. Kad su ga pitali da li želiš da se testiraš on je dva puta odbio testiranje. Sve vreme je ćutao i pravio se da je sve u redu. Izbegavao je sve medijske obaveze i kukao kako ga boli ruka i lakat.

Dimitrov je već u subotu u Zadru bio loše i zamenio ga je Serdarušić, ali je rekao da je to privremeno i da daje šansu mlađem igraču. Potom je govorio Novaku da hoće da igra u nedelju protiv njega i da mu nije ništa.

Grigorov menadžer je tada rekao da ne dolazi u obzir jer se oseća loše i nabavio je avion privatni i otišli su za Monte Karlo. Nekoliko sati kasnije, a pola sata pred finale, objavljuje da je pozitivan. Kada su ga pitali što to sada radi, njegov menadžer rekao da tu nema šta, da nema spora, da to mora tako i da Dimitrov to želi.

Hrvatski epidemilozi su tražili Grigorovu zdravstvenu dokumentaciju o pozitivnom rezultatu da bi postupali po preporukama. Hrvati su tražili da se ponovi test i izjavu Grigora usmeno ili pismeno sa kim je sve boravio van teniskog centra da bi mogli da isprate te ostale ljude, ali on nije želeo da pošalje, kao ni njegov menadžer.

Hrvati su insistirali da Grigor pošalje i dokaz da je pozitivan, ali njegov menadžer je rekao da se pismeno pošalje zahtev, pa su usred noći lekari iz Zadra to slali. Do sada dokaz nije stigao, pa je ostala samo njegova reč. Da li on ima koronu ili ne niko ne zna. Maksimalno se nedogovorno ponašao.

Iza Bugarina stoje jake menadžerske agencije koje su iz SAD. To nije slučajnost, on postiže loše rezultate u poslednje vreme i zavisi samo od sponzorskih ugovora sa menadžerskim agencijama i kompanijama, jedan od njih je i Nike. To se sve dešava u vreme kada Adrija tur dominira po gledanosti na Tennis chanelu, Eurosportu i svim kanalima širom sveta. U istovreme se održava turnir u Nici Patrika Murtagluao, u Americi više turnira. Oni se svi bore za socijalnu distancu, da nema publike, ali njih svakako niko ne gleda.

Svi su upirali prstom u njih i govorili „O čemu se radi, kako Novak može da pravi spektakl sa publikom i ne krši zakon, a vi ne možete?“. I onda je tu Novakov turnir konkurencija, ne bi bilo čudno da je neko ovo namerno uradio sa Dimitrovim da bi se uništio Novak iz milion razloga, zbog novca, zbog ATP-a oko podele novca slabije rangiranim teniserima i Ju-Es opena.

Mnogi ne znaju, ali Novak se sve vreme snažno bori za nižerangirane igrače. Takođe, Ju-Es open je odbio da uvede kvalifikacije i gomila igrača je u ozbiljnom problemu.

(Informer)

KOMENTARIJedan komentar

  1. padre says:

    Da niste malo preterali sa svojim nagađanjima bez dokaza?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *