АМЕРИ СЕ ХВАЛИЛИ НАЈОПАСНИЈОМ РАКЕТОМ НА СВЕТУ А ОНДА ЈЕ СТИГАО ШОК ИЗ РУСИЈЕ: Шамарчина САД о којој бруји свет! (ВИДЕО)

AMERI SE HVALILI NAJOPASNIJOM RAKETOM NA SVETU A ONDA JE STIGAO ŠOK IZ RUSIJE: Šamarčina SAD o kojoj bruji svet! (VIDEO)

23 februara 2018

Amerikanci su se pohvalili i pokazali navodno najopasniju raketu na svetu šaljući očiglednu poruku Putinu i Moskvi, ali su Rusi uzvratili još žešće, a Pentagon je ostao bez reči

Televizija „Ej-Bi-Si njuz“ je, naime, objavila video na kome se vidi američka super laka raketa „Astra“ kompanije „Astra spejs“. Mediji u Americi naveli su da Pentagon razvija super tajnu raketu koja „pogađa komarca u oko“ i koja je namenjena da pogodi ruske rakete i pre nego što polete.

Testiranje rakete se izvodi na bazi Alamada u Kaliforniji.

Ruska vojska je odmah Amerikancima pokazala kako stoje stvari i uspešno je izvela još jedno probno lansiranje modernizovane ABM rakete.

Prema rečima pukovnika Andreja Prihotka, „uspešno smo sproveli još jedno probno lansiranje novog unapređenog sistema raketne odbrane, a taktičke i tehničke karakteristike koje se tiču dometa, tačnosti i uslova rada, značajno premašuju vatreno oružje koje se već koristi“.

Raketa je sposobna i za pojedinačne i grupne raketne udare, uključujući i upotrebu interkontinentalnih balističkih raketa nove generacije, koje su opremljene raznim sistemima raketne odbrane.

Novi protivraketni sistem je dizajniran da zaštiti Moskvu od napada iz vazduha i svemira. Izveštaji o testiranju ovog novog sistema su se pojavili u novembru 2017. godine. Nova raketa je potpuno automatska.

Ranije je sistem radio tako da detektuje metu, dok je operater trebalo da izda komandu da se lansira, ali se sada detektovanje mete, identifikacija i lansiranje vrše automatski.

Ovo za sada premašuje bilo koji poznati sistem ove vrste u svetu.

KOMENTARI7 komentara

 1. sergej says:

  Ameri Lošv vam je EPP Kim bi vam bio bolja reklama da ste njemu dali da vam vodi menadžment!

  • Zoran says:

   Ameri imaju veliki problem kad im ne dozvolis spijunazu. Tad su pogubljeni skroz.

 2. slobo says:

  Ameri imaju strasno naoruzanje sto se vidjelo u Saudijskoj Arabiji sa Patriot Sistemom .Rakete preletjele preko njih a da ovi nisu to ni primjetili a kamoli oborili ih .Jos te rakete su poslali Huti a mozemo zamisliti toja je to tehnologija kad ih oni iamaju.Ma ne znam koga vise oni mogu da prevare .Jedino Zaharije ima cvrstu vjeru u njih I njega mogu da muntaju ko beba zvecku.

  • vindfaker says:

   Istina 100%!

 3. goran says:

  Rusi i Ameri se samo puvanderisu, istog gazdu imaju.

  • padre says:

   Gorane, oladi bre malo!Ovo ti je toliko glupo, da nemam reči!

  • Strahinja says:

   A ko li je tvoj gazda "Gorane"?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *