АМЕРИ ТВРДЕ ДА ЈЕ СРЧАНИ УДАР: Блиски сарадник Путина пронађен мртав у Вашингтону!

AMERI TVRDE DA JE SRČANI UDAR: Bliski saradnik Putina pronađen mrtav u Vašingtonu!

7 novembra 2015

MIHAIL_LESIN_OPNekadašnji bliski saradnik predsednika Rusije Vladimira Putin i tvorac državne televizije „Rusija Danas“ (Russia Today) Mihail Lesin pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Vašingtonu

Lesinovo telo je pronađeno u petak u sobi hotela „Dupont Circle“, a prema prvim, nezvaničnim informacijama, koje je saopštila ruska državna televizija, on je preminuo od srčanog udara.

Američka policija je, ipak, pokrenula istragu koja će pokazati da li je Mihail Lesin umro prirodnom smrću.

Mihail Lesin je sve donedavno bio na čelu medijskog konglomerata Gazprom-Media Holding, a povukao se nedavno iz porodičnih razloga.

(Informer)

KOMENTARI3 komentara

  1. Za Srbiju says:

    Deo teksta: ENDRJU KORIBKO: Američki plan za rat na Balkanu; ko, protiv koga i zašto Šta ako se veliki broj migranata zaglavi na Balkanu? — U slučaju da EU potpuno zazida Balkan, što pre izgleda da je pre pitanje „kada“ nego „ako“, desetine hiljada nezadovoljnika naći će se zaglavljeni u zemlji u kojoj nikad nisu želeli da ostanu i usred društva koje ih ne želi, ali je prinuđeno da ih zbrine. Gledajući na nedavne skandale u Sloveniji kao na pokazatelj verovatnog ishoda kada se migranti uznemire zbog svojih uslova života, oni mogu da spale svoja naselja kao što su to učinili u Brežicama, ali, i gore od toga, mogu za to da okrive Srbe, naročito ako se ovo desi u zimu i uz međunarodne fanfare. Da li će ili neće migranti da otpočnu sezonu spaljivanja, ostaje problem to što će biti duboko nezadovoljni time što su prinuđeni da žive u Srbiji, i to ne zbog srpskog naroda ili društva, već zbog pogrešnih očekivanja većine njih koji su pretpostavili da mogu da nametnu svoju kulturu, religiju i jezik žiteljima države u kojoj su se zatekli, umesto da se asimiluju i integrišu (po definiciji „multikulturalizma“). Sa takvom tenzijom među migrantima, potrebno je samo nekoliko terorista (možda će oživeti ili klonirati OVK) da im da u oružje i eksploziv, i odjednom će se pojaviti hiljade smrtonosnih pobunjenika koji kidaju Srbiju. Imajte na umu da će do tog vremena izbeglička kriza u istoj meri već progutati Republiku Srpsku, tako da isti rizik preovlađuje i tamo. U stvari, postoji drugi mogući scenario naročite destabilizacije Republike Srpske, a to je da Sarajevo odluči da pošalje vojsku da čuva granicu Republike Srpske sa Hrvatskom i/ili Srbijom (na početku kao ulizivanje EU sprečavanjem migranata da prelaze granicu, a kasnije da bi ih sve držali zaglavljene u Srbiji). Ako naprave ovaj korak, to će odmah izazvati negativan odgovor Banjaluke, koja već sumnja da federalne vlasti traže izgovor da okupiraju Republiku Srpsku i nametnu reviziju Dejtonskog sporazuma. Reakcija Republike Srpske biće predstavljena na zapadnim mejnstrim medijima kao „neprijateljska“, „agresivna“ i kao pokušaj „revizije“ Dejtonskog sporazuma iako to Sarajevo čini, a ne Banja Luka. Posledica može biti uzavrela ustavna kriza, koja može da obnovi građanski rat u toj zemlji, pa čak i da proguta Srbiju, a da se delimično vodi i teroristima u pozadini – naoružanim „izbeglicama“. Sa Srbin.info

  2. Za Srbiju says:

    Sažimajući sve što sam naširoko opisao, opšta ideja jeste to da SAD spremaju novi regionalni rat na Balkanu, opsežnog izgleda, kao da je posredi sukob hrišćanstva i islama. Sva svrha toga je da se dublje podeli region kako bi potom njime lakše moglo da se vlada. Republika Srpska, Srbija i Makedonija moraće da se brane na svakoj od svojih zapadnih granica od agresije iz Bosne (Sarajeva) i Albanije, koja podržava OVK teroriste i naoružava nezadovoljne izbeglice zaglavljene u unutrašnjosti Srbije i Makedonije. SAD žele da vide Republiku Srpsku izbrisanu sa karte, Srbiju totalno obogaljenu, i Makedoniju koja ili gubi deo svoje teritorije, koji se pripaja „Velikoj Albaniji“ po kosovskom scenariju, ili funkcioniše kao federalizovana i nedelotvorna država, na koju u potpunosti može da se utiče manjim geografskim delom „Velike Albanije“ unutar njenih granica. Bosna (Sarajevo), Albanija i njihovi simpatizeri u Republici Srpskoj, Srbiji i Makedoniji ispali bi budale ako bi krenuli s tim, zato što SAD i njihovi saveznici koriste preventivne pretnje teroristima unutar njihovih granica kako bi ih održali u vojnoj pripravnosti i diktirali njihovim vladama šta da čine. Uostalom, pravi terorizam koji bi se usadio u strukture višeetničke zemlje bi od nje napravio propalu državu, dovoljno propalu da se Vašington tamo ne mora vraćati kako bi Balkan držao podeljenim. To bi zapravo bio začarani krug, proces koji se kreće sam od sebe, koji bi u sebe uvukao sve zemlje. Kad EU sazida zid ka Balkanu, Zapad će zaleći i gledati međusobno nasilje sa daljine, i ironično pribegavati smrtonosnim akcijama ne bi li odbio prave izbeglice ovog budućeg sukoba.

  3. BULAVA says:

    Moraju se konačno aktivirati ruske tajne službe.Ako đubrad iz "Šarli Ebdoa"ismijava tragediju ruskog putničkog aviona nad Sinajom,ako se događaju ovakve stvari kao iz teksta,onda je kucnuo čas za ruski revanš.Ako sada nije vrijeme za ruske tajne službe onda ne znam kada je.Neki dan je ubijen ukrajinski bloger Maksim Voloh koji je javno podržao ubistvo 224 ruska putnika.Neka je ubijen.Drago mi je zbog toga.Tako se postupa sa đubradima koji likuju nad tragedijom ruskog putničkog aviona.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *