АМЕРИ У ШОКУ: Руси су после заузимања Земље хиперсоничним оружјем, рушењем сателита заузели и свемир

АМЕРИ У ШОКУ: Руси су после заузимања Земље хиперсоничним оружјем, рушењем сателита заузели и свемир

22 новембра 2021

Русија је 15. новембра успешно лансирала противсателитску ракету, прецизно погодивши сателит у Земљиној орбити.Према Јакову Kедмију, израелском политичком експерту и бившем шефу Натив службе, Москва је озбиљно потврдила да ће стећи војну доминацију у свемиру.

Тест нове руске ракете изазвао је страх Американаца да ће ускоро изгубити војну доминацију у свемиру. Kедми сматра да је лансирање ракете за САД упоредиво са тестовима руског хиперсоничног оружја Авангард и Kинжал.

С тим у вези, експерт је скренуо пажњу на чињеницу да ће Русија сада моћи да уништи амерички мини-шатл X-37. Реч је о експерименталној орбиталној летелици Сједињених Држава дизајнираној да тестира будућност технологија … Пентагон већ неколико година спроводи тајни програм за производњу ових авиона, а већ су састављена 4 примерка X-37.

Све ово амерички систем, од брода X-37 до постојећих сателита, ставља у веома тежак положај, приметио је Јаков Kедми у етеру Јутјуб канала „Соловјев-лајв”.

Чињеница је да је амерички противракетни одбрамбени систем у великој мери заснован на свемирској компоненти, уз помоћ које објекти откривају лансирања балистичких ракета и уништавају их након 40-50 секунди.

Сада ће руске противсателитске ракете моћи да погоде такве елементе америчког противракетног одбрамбеног система и тиме пониште његову функционалност.

Тако ће Руска Федерација уз помоћ противсателитских ракета, сателита за истраживање, летелица пресретача и другог наоружања моћи да стекне доминацију у свемиру, пошто већ има предности у односу на САД у хиперзвуку на Земљи.

Kедми верује да ће ко изгуби космос бити поражен у будућем рату, јер све почиње извиђањем свемира.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI3 коментара

  1. Мистер Долар says:

    Како сад то - па не рекосте ви да руси не знају да направе пеглу,фрижидер,компјутор.....

  2. Жарко says:

    Šta za črvenu, pa ameri mogu da ih dobiju za dž! :D :D :D A i još po neko! Ebiga mi moramo da kupujemo od Rusije za červene!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u