АМЕРИЦИ ПРЕТИ РАСНИ РАТ: Америка у пламену, горе црначке цркве на југу!

AMERICI PRETI RASNI RAT: Amerika u plamenu, gore crnačke crkve na jugu!

30 juna 2015

pozar-u-crkvamaFBI uveliko istražuje uzroke požara u pet različitih crkava Afroameričke zajednice, a dokazi upućuju da je sve požare namerno izazvao ljudski faktor. Još uvek se ne zna da li su slučajevi povezani.

Pet crkava u četiri različite savezne države u SAD izgorele su u proteklih 10 dana. Stradala su zdanja u Tenesiju, Južnoj Karolini, Severnoj Karolini i Džordžiji.

Pol Breson, portparol FBI izjavio je da federalne službe bezbednosti čine sve kako bi pronašle i pravdi privele krivce odgovorne za skrnavljenje crkava. U pomoć je pozvao i meštane gradova u kojima su se incidenti dogodili, i poručio im da „svaku sumnju podele sa policijom“.

– Nismo sigurni da li je ovih pet napada povezano. Ono što znam jeste da će FBI dati sve od sebe da uhapsi odgovorne – rekao je Breson.

Istraga je otvorena svega nekoliko dana nakon masakra u Čarlstonu, kada je rasista Dilan Ruf hladnokrvno ubio devetoro Afroamerikanaca tokom služenja mise u evangelističkog crkvi.

(Vesti onlajn)

KOMENTARIJedan komentar

  1. mister Tucoprc says:

    JIIIIIIIIIIIIIPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HOKA-HEEEEJ AJMO DIVLJACI U 2.GRAĐANSKI RAT PA DA SE VRATITE NA DIVLJI ZAPAD GDE I PRIPADATE :-)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *