АМЕРИЧKА „ФОKА“ И СПЕЦИЈАЛАЦ ЗА РУСИЈУ СТИЖЕ У БЕОГРАД! Ентони Годфри мења Скота?!

AMERIČKA „FOKA“ I SPECIJALAC ZA RUSIJU STIŽE U BEOGRAD! Entoni Godfri menja Skota?!

14 juna 2019

Kandidat za novog američkog ambasadora u Srbiji posle okončanja mandata sadašnjeg ambasadora Kajla Skota je trenutni zamenik američkog ambasadora u Rusiji Entoni Godfri, pišu pojedini beogradski mediji, pozivajući se na neimenovane izvore.

Godfri bi kao profesionalni američki diplomata trebalo da zameni Skota, koji ove godine završava svoju službu u Beogradu.Najviše vremena u karijeri proveo je baveći se pitanjima Bliskog istoka, Turske i Evroazije, a od regionalnih iskustava ima rad u ambasadi SAD u Hrvatskoj.

Kako se navodi na sajtu američke ambasade u Rusiji, Godfri je 12 godina služio u američkoj ratnoj mornarici. Njegov poslednji angažman bio je na poslu kontorle sporazuma o naoružanju između SAD i SSSR-a.

Privatno, radio je kao menadžer u distributerskoj firmi, obavljajući poslove sa bivšim Sovjetskim savezom. Oženjen je američkom glumicom Anet Otul, sa kojom ima troje dece.

KOMENTARI8 komentara

 1. persida says:

  Da li umesen hleb, servirana so. Da li ce srpski malisani ici da poljube Entonijevu stiklu, dok se Vucic zadovoljno smeska u kadru?

  • Ivana says:

   Odmah gada proterati iz Srbije ali da ne možemo Srbija nije država no kolonija i jedino su Srbi od svih naroda iz bivše Juge ostali bez nacionalne države. Pogledajte Hrvate tamo su svi osim njih građana 13 reda.

  • Velika Metla says:

   Štiklu????!! Oho..........,časti ti njih bogami dobro! PRKNO oni ljube takvima,a ne štiklu! Daleko je štikla za takav ološ. Daleko.

 2. Miraš says:

  Anthony F. Godfrey u Rusiji, a i negde gde je ranije službovao bio je Savetnik ambasadora za politička pitanja. Dakle nastaviće kuvanje žabe Srbije da priznamo Kosovo i idemo u NATO i EU. Ali u EU nas nikada neće primiti, Nemačkoj se više isplati da naše radnike plaća ovde 200-250 EUR mesečno, a ako nas prime u EU mnogi će pohrliti tamo na značajno veće plate što im se ne isplati. Dakle uvući će nas samo u NATO, a time bi postali sigurno da nikad nećemo uznemiravati Kosovo - baze, fabrike i rudnike koje oni tamo preuymu, otvore i postave. Zatim mogu i na teritorije Srbije da postave sličnu bazu kao što već imaju u Deveselu. Zašto da gadjaju Belorusiju i Rusiju iz Nemačke pa da tamo padaju uzvratni ruski udarci. Zatim Bosforski moreuz je jako uzak, a transport brodovima je ina;e sporiji. Puno im znači kopnena veza od luka u Grčkoj i Albaniji prema Bugarskoj i Rumuniji preko naše teritorije. Koridor 10 je već napravljen i onaj jugoistočni krak prema Sofiji biće ubrzo gotov, e još da se završi put od Merdara da Niša pa će time dobrim i brzim kopneneim putem povezati i luku Drač sa crnomorskim regionom. Nalemaće Rusi takvu opasnost, ako bude potrebno. Ipak za nas je najbrži put ka slobodi ona padavica dolara-petrodolara i pucanje američkog finansijskog balona.

 3. milorad2 says:

  ja nemam pojma šta je sa ovim amerikancima oni sve vreme jure fantomske ruse po srbiji i mislim da će na kraju i da ih prizovu ako nastave ovako.Oni jednostavno ne žele da shvate da većina narpda ovde ima veoma pozitivan stav u odnosu na rusku federaciju.(nije ni čudo posle 28 god NEPREKIDNIH direktnih napada iz USA i EU).Oni taj pozitivan pogled doživljavaju kao pobedu ruske propagande i neki pojačani skriveni maligni uticaj rusije(čitaj špijunaža) u jednostvano neće da shvate da mi zapada masovno doživljavamo kao pretnju i ponovnog opasnog potencijalnog neprijatelja, a to nema veze sa rusima, ima veze sa njihovim ponašanjem i pretnjama koje svakodnevno sa zpada stižu(vrlo opasne, mračne pretnje)U svakom slučaju ako žele da im srbij ponovo budu priajtelji neka lepo isele sve šiptare sa kosova(oni su ih tu posadili red je da ih oni i počiste) i prekinu da nam traže zemlju, državu ii slobodu, pa ćemo razmisliti onda šta i kako.

 4. Zoran says:

  Ima troje dece.

  • persida says:

   Neka decu dovede na Kosovo da upoznaju radioaktivne cestice.

 5. Velika Metla says:

  Specijalac za Rusiju?????Ajdeeeeeeeeeeee.........! Pa ko veli,kad nije ništa mogao Rusiji iz Moskvi,da to kao pokuša iz Srbije,a?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *