АМЕРИЧКА ЈАВНОСТ СЕ ОПЕТ ПИТА: Да ли је Бајден у стању да управља државом?

AMERIČKA JAVNOST SE OPET PITA: Da li je Bajden u stanju da upravlja državom?

17 februara 2021

AMERIČKA potpredsednica Kamala Haris telefonira svetskim liderima umesto Džoa Bajdena – objavio je The National Pulse.

Bela kuća je potvrdila da je Haris tako razgovarala sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.Navela je da se zahvalila francuskom lideru na njegovom doprinosu pitanju rodne ravnopravnosti i na učešću Francuske u stvaranju NASA-inog rovera Perseverance-Mars 2020.

Zna se i da je razgovaraa i sa kanadskim premijerom Džastinom Trudoom.

Američki analitičari priznaju da je „veoma čudno“ što Haris uspostavlja kontakte sa svetskim liderima samo nekoliko nedelja nakon dolaska na vlast nove administracije.

To – kako ukazuju – dovodi u sumnju Bajdenovu sposobnost da ispunjava svoje dužnosti šefa države.

KOMENTARI4 komentara

 1. Rista says:

  Ima i drugi, nenapisani deo. Makron je žestoko i javno protestovao zato što je razgovarao sa nekim ko je ispod njegovog nivoa. A američka javnost je na neki volšeban način upoznata sa Makronovim nezadovoljstvom. Znači, bez obzira kako je Kamala došla u situaciju da stane ispred precednika, nije baš prošlo slavno. Kako će se nastaviti, ne znam.

 2. milorad 5 says:

  Alo bre lik je bacio kašiku još pre zakletve,sve je VIRTUELNO.

 3. padre says:

  Ma dali bi oni njemu,ali je mnogo zaboravan, pa za čas zaboravi gde je i ko je, a kamo li sa kime i o čemu priča!

 4. Penzioner says:

  Ja vam nedavno napisah da dementna osoba mora uvek imati nekog pored sebe da je čuva. Demencija je veoma progresivna bolest te obolela osoba sve više zaboravlja, pa veoma brzo počinje da ne prepoznaje svoje najbliže. Takve osobe se izgube kad izađu iz kuće, te ih mora tražiti i rodbina i policija. Bajden je očigledno duboko dementan. Koliko ja znam za tu bolest nema leka, a životni vek obolelog je najviše sedam godina od nastanka bolesti. Što se tiče Kamale ne znam kakva je osoba, osim što je dosta mlađa od Bajdena, ali znam da je prilikom predizborne kampanje pitala prisutne u kojem se gradu nalazi. Bar su tako pisali neki mediji. Doduše nije lako zapamtiti sve gradove u SAD. Što se tiče čiče nije mi ga nešto posebno žao, obzirom na to šta je sve govorio o Srbima prilikom agresije alijanse na SRJ. Kad ga ja poželeo onda ga i video.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *