АМЕРИЧКА НОВИНАРКА ПРИЗНАЛА: Путин је у праву, моралне вредности Запада су неприхватљиве

АМЕРИЧКА НОВИНАРКА ПРИЗНАЛА: Путин је у праву, моралне вредности Запада су неприхватљиве

14 августа 2023

Председник Русије Владимир Путин био је у праву када је рекао да су моралне вредности Запада неприхватљиве, пише новинарка Лајонел Шрајвер за „Спектејтор“.

„Владимир Путин је у праву када објављује борбу против бездушног Запада, који је постао колевка не ватреног капитализма, већ бујне ЛГБТ пропаганде и промене пола“, наводи Шрајвер.Путин је осудио САД и друге непријатељске стране државе због „себичности,, неморала, негирања идеала патриотизма и разарања традиционалне породице кроз промовисање нетрадиционалних сексуалних односа“ и морате признати да је у праву, каже новинарка.

Она истиче да Сједињене Америчке Државе и Европска унија бирају политичаре, судије, полицајце, војсковође, владине званичнике и директоре не према квалификацијама, већ „према томе да ли су црнци, Хиспанци, трансродне особе или жене“.

Новинарка подсећа на чињеницу да један од пет припадника генерације З (рођени између средине деведесетих и раних 2010-тих) кажу да нису хетеросексуалне оријентације, а исте тврдње изнело је чак 38 одсто студената америчког Универзитета Браун – дупло више у односу на период од пре десет година.

„Парада поноса се проширила са једног дана на цео месец, током којег блиставе дуге красе све, од корпоративних логотипа до пешачких прелаза, у упадљивом загрљају сваке могуће сексуалне склоности, осим оне која омогућава наставак репродукције“, додаје Шрајвер.

Према њеним речима, преокупација Запада „свим дугиним бојама“ достигла је врхунац у последњој деценији, а Америка и Европа мораће да прихвате да је Путин у праву када говори о томе.

(РТ Балкан)

KOMENTARI3 коментара

  1. Velika Metla says:

    Моралне вредности запада ????????!!!!! А од када се то разврат назива " норалне вредности" ? Је ли то онај новоговор којем нас уче " демократе " западне ? Мора да јесте. НЕ ХВАЛА, СРБИМА ТАКВЕ "ВРЕДНОСТИ" НЕ ТРЕБАЈУ. Само их задржите за себе, и од....те од нас Срба, сатанисти.

  2. Velika Metla says:

    Моралне вредности запада ????????!!!!! А од када се то разврат назива " моралне вредности" ? Је ли то онај новоговор којем нас уче " демократе " западне ? Мора да јесте. НЕ ХВАЛА, СРБИМА ТАКВЕ "ВРЕДНОСТИ" НЕ ТРЕБАЈУ. Само их задржите за себе, и од....те од нас Срба, сатанисти !!!

  3. Milutin says:

    Ova novinarka i dalje ne shvata. Nije u pitanju Putin koji je bio u pravu. Pametan, uspešan, moćan čovek. Lako je priznati da je on bio u pravu. Ono što ona još uvek nije u stanju da shvati je da je najveći deo čovečanstva u pravu. I da je LGBT agenda, sa poništavanjem seksualne reprodukcije čovečanstva, samo vrh ledenog brega. Ona treba da "zaroni" mnogo dublje da bi videla svo zlo Zapadnog sveta, svo zlo "njihovog načina života". Onog "njihovog načina života" kojeg hoće da nametnu celom svetu. Nije se Putin probudio i video njihovo zlo. Čovečanstvo se probudilo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u