АМЕРИЧКА НОВИНАРКА ПРИЗНАЛА: Путин је у праву, моралне вредности Запада су неприхватљиве

AMERIČKA NOVINARKA PRIZNALA: Putin je u pravu, moralne vrednosti Zapada su neprihvatljive

14 avgusta 2023

Predsednik Rusije Vladimir Putin bio je u pravu kada je rekao da su moralne vrednosti Zapada neprihvatljive, piše novinarka Lajonel Šrajver za „Spektejtor“.

„Vladimir Putin je u pravu kada objavljuje borbu protiv bezdušnog Zapada, koji je postao kolevka ne vatrenog kapitalizma, već bujne LGBT propagande i promene pola“, navodi Šrajver.Putin je osudio SAD i druge neprijateljske strane države zbog „sebičnosti,, nemorala, negiranja ideala patriotizma i razaranja tradicionalne porodice kroz promovisanje netradicionalnih seksualnih odnosa“ i morate priznati da je u pravu, kaže novinarka.

Ona ističe da Sjedinjene Američke Države i Evropska unija biraju političare, sudije, policajce, vojskovođe, vladine zvaničnike i direktore ne prema kvalifikacijama, već „prema tome da li su crnci, Hispanci, transrodne osobe ili žene“.

Novinarka podseća na činjenicu da jedan od pet pripadnika generacije Z (rođeni između sredine devedesetih i ranih 2010-tih) kažu da nisu heteroseksualne orijentacije, a iste tvrdnje iznelo je čak 38 odsto studenata američkog Univerziteta Braun – duplo više u odnosu na period od pre deset godina.

„Parada ponosa se proširila sa jednog dana na ceo mesec, tokom kojeg blistave duge krase sve, od korporativnih logotipa do pešačkih prelaza, u upadljivom zagrljaju svake moguće seksualne sklonosti, osim one koja omogućava nastavak reprodukcije“, dodaje Šrajver.

Prema njenim rečima, preokupacija Zapada „svim duginim bojama“ dostigla je vrhunac u poslednjoj deceniji, a Amerika i Evropa moraće da prihvate da je Putin u pravu kada govori o tome.

(RT Balkan)

KOMENTARI3 komentara

  1. Velika Metla says:

    Moralne vrednosti zapada ????????!!!!! A od kada se to razvrat naziva " noralne vrednosti" ? Je li to onaj novogovor kojem nas uče " demokrate " zapadne ? Mora da jeste. NE HVALA, SRBIMA TAKVE "VREDNOSTI" NE TREBAJU. Samo ih zadržite za sebe, i od....te od nas Srba, satanisti.

  2. Velika Metla says:

    Moralne vrednosti zapada ????????!!!!! A od kada se to razvrat naziva " moralne vrednosti" ? Je li to onaj novogovor kojem nas uče " demokrate " zapadne ? Mora da jeste. NE HVALA, SRBIMA TAKVE "VREDNOSTI" NE TREBAJU. Samo ih zadržite za sebe, i od....te od nas Srba, satanisti !!!

  3. Milutin says:

    Ova novinarka i dalje ne shvata. Nije u pitanju Putin koji je bio u pravu. Pametan, uspešan, moćan čovek. Lako je priznati da je on bio u pravu. Ono što ona još uvek nije u stanju da shvati je da je najveći deo čovečanstva u pravu. I da je LGBT agenda, sa poništavanjem seksualne reprodukcije čovečanstva, samo vrh ledenog brega. Ona treba da "zaroni" mnogo dublje da bi videla svo zlo Zapadnog sveta, svo zlo "njihovog načina života". Onog "njihovog načina života" kojeg hoće da nametnu celom svetu. Nije se Putin probudio i video njihovo zlo. Čovečanstvo se probudilo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *