АМЕРИЧКА ПОЛИЦИЈА ликвидирала „Аутономну зону Капитол Хила“ у Сијетлу

АМЕРИЧКА ПОЛИЦИЈА ликвидирала „Аутономну зону Капитол Хила“ у Сијетлу

2 јула 2020

АМЕРИЧКА полиција је у Сијетлу привела најмање 23 лица током операције растурања такозване „Аутономне зоне Капитол Хила“.

Наредбу полицији издала је градоначелница Џени Деркан.Повод и оправдање нашла је у сукобима унутар „Аутономне зоне“ и поред ње у којима су погинула два тинејџера, а неколико људи било повређено.

Операција „ликвидације и чишћења зоне“ почела је рано ујутро, а у њој је учествовало до 100 полицајаца.

Градоначелница је прогласила да сви демонстранти који се налазе у „Аутономној зони“ крше режим ванредне ситуације уведен због пандемије.

Демонстранти су „Зону“ успоставили у централном делу Сијетла. Убрзо потом су заузели напуштену полицијску станицу.

Главни захтеви демонстраната били су распуштање градске полиције и престанак кршења права црнаца.

Председник Сједињених Држава Доналд Трамп изјавио је да су Сијетл „запосели унутрашњи терористи“.

KOMENTARI5 коментара

 1. persida says:

  Nista ne vredi ako nisu uhapsili Srdju Popovica. A izgleda da nisu.

  • test01 says:

   Perso koji bre Srdjan Popovic i kanvas - pa to prolazi samo u Srbji. Onomad ga uhvatise i izbacise iz Egipta kao mbeba zvecku i mislite da on moze da radi nesto u USA?

 2. Риста says:

  У суштини, сви револуционари су били гилиптери, силеџије и сератори и користили праведно незадовољство народа. То данас раде и попови са литијама. Ништа не постижу осим што на крају преваре народ и покраду га. То су урадили и у Француској и у СССРу и у Србији, нажалост 2 пута и у Мерику данас...Било које незадовољство народа и спонтане демонстрације у року одмах преузимају неке гилиптерске организације или појединци. Ни једна револуција икада није донела ништа добро народу. Ено вам Коштунице и Ђинђића као пример, Лењина, Тита, Маоа, Гандија...То су највећи преваранти који су ходали овим светом а ови у сиетлу им нису чак ни до између ногу. Ћим дођу на власт, прво је немилосрдно учвршћују и ограђују своје торове, јахте, дворове и обавезно женске о којима нико не сме ни да зуцне у јавност...А после, кад учврсте систем, онда као мало певају народне песмице али никакав напредак се не догађа. Оно што народи после револуције помало напредују, то би било и без револуције а вероватнно и боље, дакле није никакава заслуга револуционарних превараната. Имате и трагичне потврде да су неки од вођа револуција били психолошки ратсријени манијаци или већ од чега све нису боиловали, као Хитлер на пример. Он је пример најнегативнијег револуционара икада. И ове лопурде и гилиптери по Сиетлу и мерици данас су БИЛИ иста таква врста.

  • test01 says:

   Risto a cisto me zanima sta mislite o Francuskoj revoluciji ili o pobuni Matije Gupca ili Srpskim ustancima protiv Turaka? Nije bas sve tako... Sto se tice ostalih "revolucija" - to i nisu bile revolucije nego rusenje sistema uz pomoc organizacija sumnjivog morala. Soros placa mnogo takvih organizacija i NVO da rade za njega i njegove pajtase sektase.

   • Риста says:

    Једном сам написао "јебеш револуције, нема ништа без устанка". Мислим искључиво на револуције које дижу грађани једне државе против те државе. Дакле, срање од револуције у Француској која је само на западни начин извикана и пласирана као позитиван догађај источним заосталим народима који и дан данас мисле да је то истина. После револуције су нестали "егалите, либерите, фрателите" као да их никад није било а буржуји су се час посла претворили све и један у нове, мале и многобројне краљеве а Луја и Антоанету( не знам тачно баш кога, али није ни важно) су набили на колац. Француска буржоаска револуција је била Француски Београдски Октобар. Чист идиотлук као и у Русији са Романовима и у Кини са Последњим Кинеским Царем. Јел Кина има опет Цара? Па има, само је наводно комуниста. Револуција једе своју децу итд. Српски устанци уопште нису револуције, него борба за ослобођење од окупатора. Побуна Матије Гупца није била револуција него устанак. Јел Ганди дигао устанак? Није него је револуционарно демократски шетао и добијо своју револуционарно окилавњену, опустошену и бедну Индију која више ником није требала, уосталом увек се понешто и добије са револуцијом али то је безначајно и онда Ганди наставио да продаје крављу мокраћу. Није баш тако као што ја карикирам, урадио је нешто али оно значајно се још увек није догодило у Индији. Још увек живе најбеднији живот на свету. Бар пола Индијаца су кастрирана каста и дан данас. Шта је онда Ганди изреволуционисо? После Маове револуције, кинези су цркавали од глади све док се Мао није састао са Ротшилдом а онда је све што су се договорили проследио наследницима комунистима и објаснио им како да поступе пре него и када дођу Никсон и реган. И би тако. А ми данас, не знајући многе ствари, маштамо о војном савезу Кине и Русије. Па неће бити, јер Кина је у савезу са Америком и заједно изграђују глобално тржиште свих врста. Тешко за поверовати, а? Има тога много, драги тесте, па ја само набацам. За крај, и поред свих Обрадовићевих шетњи иза педера и поред свих српских литија, ето то сам једном написао док су литије килавиле ионако килави Београд, Срби ће кад тад схватити да им нема друге него да "гинути се мора". Најлепше је лећи у кревет и маштати како Руси гину и ослобађају свет и Србију. Диван сан само никад неће бити јава. Има и томе шта да се дода, другим речима, од револуција се не рађају народи. Не секирај се тесте. Нисам ја написао онај горњи коментар тек да се облаци затамне. А не бих ни овај, да ниси културно поставио питање. Бар тако мени изгледа. Уосталом, ништа није више као што је било. Ни револуције ни устанци ни ратови више нису оно што су били. Шта је онда данас и како треба да се поставимо? Па то откриће тек долази на ред. И ми Срби треба да нађемо свој одговор усклопу тих промена. А то није ни мало лако. Зато заборавите демонстрације, револуције и осталу промају. То су, кратко и јасно, превазиђене ствари. Већ далеко иза данашњих потреба.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u