Američka psihijatrijska asocijacija: Pedofili i homoseksualci su isto

Američka psihijatrijska asocijacija: Pedofili i homoseksualci su isto

30 juna 2013

pedophile playgroundIzjava mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, koju je dao za „Televiziju Atlas“, da su „pedofili i homoseksualci jednako grešni“ izazvala je burne reakcije u regionu. Čak je i Radončićev „Dnevni avaz“ u nadnaslovu teksta napisao: „Skandalozna izjava mitropolita crnogorsko-primorskog šokirala javnost.“ Ostrašćenost i neinformisanost novinara i urednika medija, koja prati izjavu mitropolita, je bila uzrok da isti javni radnici ne vide nešto što je očigledno. Zato je neophodno da se stvari pogledaju i sa druge strane, da bi sve postalo mnogo jasnije.

APA je uklonila homoseksualizam, pedofiliju i sadizam sa liste „poremećaja“

Dr Džudit Risman, konsultant, naučni savjetnik i bivši predsjednik Instituta za medije i obrazovanje, kao i autor velikog broja knjiga i naučnih radova koji pokrivaju mnoge naučne discipline, je posvetila svoju naučnu karijeru analizi seksualno-industrijskog kompleksa, njegove skrivene agende, i posledica, koje su dramatično ugrozile poziciju čoveka po orvelijansko-hakslijevskoj matrici totalnog porobljavanja i kontrole jedinke.

U intervjuu objavljenom u magazinu „Pečat“, dr Džudit Risman je napomenula javnosti sledeće momente: „Američka psihijatrijska asocijacija (APA) je 1973. uklonila homoseksualnost sa svoje liste „poremećaja“ na osnovu glasanja svojih članova. Većina istraživača homoseksualnog pokreta zaključila je da je taj potez APA-e postavio temelje za legitimizaciju homoseksualizma. I, pazite: 22 godine nakon toga, 1995, APA je uklonila pedofiliju i sadizam iz svoje klasifikacije „poremećaja“. Kao i kada je u pitanju homoseksualna propaganda i psihološke akcije umekšavanja (desenzitizacije prema homoseksualizmu), kojima su bile potrebne godine djelovanja da bi nas dovele tu gdje smo danas, pedofilski lobi istim koracima „normalizuje“ seksualni odnos tipa „odrasli – dijete“.

Homoseksualni i pedofilski lobi imaju uporište u APA

Zbilja bi bilo interesantno vidjeti reakciju istih onih koji su napadali mitropolita Amfilohija, ako se zna da je upravo američka APA bila ta organizacija koje je skinula homoseksualizam, a potom i predofiliju i sadizam sa liste bolesti, te ih izjednačila, a potom uz podršku političara počela mijenjati odnos jevnosti prema tim pojavama. Dakle, i mitropolit Amfilohije i APA smatraju da su homoseksualizam i pedofilija isto, s tim što mitropolit te pojave smatra grijehom, a APA pravom na slobodu seksualne orjentacije.

Predrag Azdejković, gej aktivista i urednik gej magazina „Optimist“, je povodom izjave mitropolita Amfilohija rekao sledeće:“ Ta Amfilohijeva izjava je kažnjiva Zakonom o diskriminaciji, jer nije izrečena prilikom bogosluženja. Možemo zbog toga da ga tužimo. Mora se napraviti razlika između pedofilije i homoseksualizma. Pedofilija je zavođenje dece, praktično njihovo silovanje. To nije isto što i homoseksualnost.

Elem, potrebno je da Azdejković sada te svoje stavove objasni Američkoj psihijatrijskoj asocijaciji, koja je i progurala legalizaciju gej projekata u svijetu. Ne bi bilo čudno da se desi apsurdna i komična situacija, da upravo APA gej aktivistu Azdejkovića proglasi homofobom, koji ne poštuje prava pedofila.

Da na kraju konstatujemo, izjednačavanje homoseksualaca i pedofila od strane mitropolita Amfilohija ima uporište u odlukama Američke psihijatrijske asocijacije, te su osude mitropolita po tom pitanju apsolutno neutemeljene. A to što te pojave mitropolit smatra grijehom, na to ima potpuno pravo, jer je mitropolit čovjek Crkve i hrišćanskog poimanja svijeta, a ne promoter nekih drugih projekata iskrivljene stvarnosti.

(IN4S.NET)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *