Америчка влада је НАЈВЕЋА КРИМИНАЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА НА СВЕТУ!

Američka vlada je NAJVEĆA KRIMINALNA ORGANIZACIJA NA SVETU!

11 januara 2016

Obama Kerry Biden 465Sjedinjene Države i dalje „jašu” na koncepciji sopstvene izuzetnosti i nastavljaju da u ime nje svoje zakone dižu iznad suvereniteta ostalih zemalja – ocenio je Pol Krejg Roberts.

Svetski poznati američki politikolog istovremeno naglasio da se američka administracija (vlada) na taj način pretvara u „najmasovniju kriminalnu organizaciju na svetu”. Pa dodatno objasnio:

„Vašington nameće vlast američkih sudova stranim državama i proglašava eksteritorijalnu nadležnost američkih sudova nad delovanjem onih zemalja sa kojim Vašington ili američke interesne grupe nisu saglasni. Možda su neosnovane optužnice protiv stranih građana najgora manifestacija ignorisanja suvereniteta drugih država od strane zvaničnog Vašingtona”.

Roberts se posebno osvrnuo na ono što rukovodstvo SAD čini u suverenoj i neutralnoj Švajcarskoj:

„Vašington je prvo prinudio švajcarsku vladu da prekrši sopstveno bankarsko zakonodavstvo. Zatim je prinudio Švajcarsku da ukine zakon o bankarskoj tajni. Tobože je Švajcarska demokratska zemlja, ali o njenim državnim zakonima odlučuju ljudi u Vašingtonu koje Švajcarci nisu birali”.


Roberts smatra da je Vašington izmislio skandal sa Fifa da bi „udario po Rusiji”:

„Švajcarska je kuća svetskog fudbala, ali to nije smetalo Vašingtonu da u tu zemlju pošalje agente FBI da hapse građane Švajcarske. Pokušajte da zamislite obrnutu situaciju: da Švajcarska šalje svoje federalne agente u SAD da hapse Amerikance!”

Još je ukazao: „Pogledajte i kako je Vašington uspostavio svoju vlast nad ugovorom koji je francusko brodogradilište potpisalo sa ruskom vladom, pa prinudio tu francusku kompaniju da taj ugovor raskine. To je bilo deo pokušaja da se Rusija „nauči pameti” zato što nije slušala naredbe Vašingtona povodom krima”.

Američki politikolog posebno naglašava da o sličnim slučajevima zapadni mediji ne pišu ništa zato što su „deo kriminalne organizacije Vašingtona”.

KOMENTARIJedan komentar

  1. DRAGANešković says:

    Kad će te se već jednom suočiti da SAD nije država, več je "KORPORACIJA" i Obama je predsednik te Korporacije. U prilogu je film a ima ih ukupno 4 dela koje jasno oslikavaju prevaru stoleća. Probudite se, molim Vas: https://vimeo.com/30024164

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *