АМЕРИЧКА ВОЈСКА ОБЕЗГЛАВЉЕНА: Генерали избачени из строја

АМЕРИЧКА ВОЈСКА ОБЕЗГЛАВЉЕНА: Генерали избачени из строја

8 октобра 2020

Неколико високих официра из руководства оружаних снага САД одмах су стављени у карантин због могуће заражености вирусом корона. Пентагон је нагласио да то неће утицати на борбену готовост војске и морнарице Сједињених Држава.Све је започело позитивним тестом на ковид-19 заменика команданта обалске страже САД, адмирала Чарлса Реја. Тестиран је након показивања благих симптома и забрањено му је напуштање властитог дома.

Након тога, сво особље обалске страже које је било у блиском контакту са адмиралом, као и готово сви чланови Уједињеног комитета начелника штабова, стављени су у карантин. Ово тело, састављено од високих војних званичника, и саветује председника Сједињених Држава.

Пентагон је приметио да ниједан војник још увек нема позитивне резултате тестова на коронавирус или повезане симптоме. Одлука о изолацији донета је „из опреза“. Такође се каже да случај није повезан са избијањем епидемије која је погодила председника Доналда Трампа и друге званичнике Беле куће.

Највиши начелник оружаних снага САД и главни саветник председника, генерал Марк Мили, као и заменик начелника штаба, начелник штаба војске, начелник поморских операција, начелник штаба ваздухопловства, начелник сајбер команде, начелник свемирских снага, начелник Националне гарде и заменик команданта маринаца.

Према речима портпарола Пентагона Џонатана Хофмана, „није дошло до промена у оперативној спремности или способностима америчке војске“.

„Старији војни официри могу бити у пуној приправности и извршавати своје дужности са алтернативног радног места“, цитирала је Хофманову веб страницу Би-Би-Си.У међувремену, Пентагон прати контакте свих наведених војних лица у вези са њиховим сусретима прошле недеље.

У пролеће 2020. године, коронавирус је урадио оно што ниједна светска сила није успела од краја Другог светског рата. Пандемија је приморала амерички носач авиона Теодор Рузвелт да прекине патролирање и склони се у луку. Нешто касније постало је познато да је избијањем ковид-19 погођено најмање још 40 пловила морнарице Сједињених Држава. Да ли ће пандемија променити америчку војску и морнарицу?

(Правда)

KOMENTARI3 коментара

  1. Cov.exe says:

    To je zato što iz principa ne žele rusku vakcinu kao da će od nje svi da postanu komunisti. A ono neće baš svi samo mala većina, neki će ostati i kapitalisti ali dead. A svi su ovi generali mladi nešto kao naš general Mladić, nek im je sa srećom počevši od trampa pa preko tih generala, korona uzima danak, a the Billy gates je lepo upozorio trampa još pre tri godine da mu je zapakovao kovid u instalacionom fajlu.

  2. milorad3 says:

    sve su to varke i kontra-varke,ja lažem,ti lažeš, SVI LAŽU.Ovo je krajnji moralni sunovrat čitave ove civilizacije i kao takvo mentalno stanje mora da dovede do krvoprolića samo je pitanje vremena sada a ratne priče su za budale,90% onoga što pročitate je usmerena laž. Realnost je grozna i kada bi je znali pola njih bi se odmah samoubilo:)"Karantin" američkog vojnog vrha je pokriće za njihovo razmeštanje na tajne, zaštićene, komandne pozicije,pa vi vidite šta se sprema.Vrlo zgodna ova korona :) SVE se može opravdati sa njom pa i pripremanje nuk.rata.Ali rusi nisu sisali vesla,lansirali su im cirkon (za koji mislim da je već u operativnoj upotrebi a ne u test fazi)i upozorili ih da su spremni,mada to neće imati efekta, jer ova zapadna stoka je očigledno rešila da napadne po svaku cenu.Imamo još najviše 1.GODINU da bežimo u planine po mom mišljenju ali verovatno,daleko manje vremena pre raspada.Ovaj rat na kavkazu je uvod u veliki rat,to je očigledno po svemu onome što se dešava tamo,ne treba se zavaravati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u