АМЕРИЧКА ВОЈСКА У ШОКУ: Руске базе у Сирији чувају делфини

AMERIČKA VOJSKA U ŠOKU: Ruske baze u Siriji čuvaju delfini

20 jula 2020

KRAJEM 2018. godine Rusija je prebacila istrenirane delfine u sirijsku luku Tartus, prenosi američki „Forbs“, pozivajući se na satelitske snimke.

„Naišao sam na morske sisare u vodi dok sam pregledao satelitske snimke Tartusa. To je luka gde Rusija bazira svoje podmornice koje su raspoređene zbog rata u Siriji“, kaže autor članka i navodi koordinate gde se, prema njegovim tvrdnjama, nalaze životinje.U članku se navodi da se morski sisari mogu koristiti za suprotstavljanje neprijateljskim roniocima u pokušaju da onesposobe brodove u luci, za podizanje predmeta sa morskog dna, kao i za podvodno izviđanje.

„Forbs“ piše da su životinje mogle stići sa Krima i podseća da se u severnom delu Rusije aktivno koriste beluge, koje su bolje prilagođene za arktičke uslove, nego delfini.

„Možda nikada nećemo tačno saznati šta ruska flota radi sa delfinima u Siriji. Bili su tamo svega nekoliko meseci, od septembra do decembra 2018. godine“, zaključuje autor članka.

KOMENTARI4 komentara

  1. Mišomor says:

    Pa naravno, čitavo životinjsko carstvo je na strani Rusije i Putina, životinje su komunistički nastrojene i gaje kolektivnu inteligenciju. Medvedi su simbol ruske snage, da ne pričamo o sibirskim tigrovima. Još je samo ostao onaj bikonja - bik koji sedi mr. Tramp. Za Rusiju rade i mravi i bube, i tek će se amerikanci zaprepašćivati, za Ruse rade i buba rusi i ko zna kakve još zveri i živinčad.. kitovi i morski lavovi.

  2. Baljšaja says:

    P.S Drugovi slonovi i drugarice slonice takođe rade za veliku Rusiju.

  3. Žarko says:

  4. M says:

    A tek dresirane srdele i još manje Gorice,i njih imaju!A svaka ima na sebi minijaturnu A-bombu sposobnu da raznese nosač aviona!A ronioca da i ne pričam o tome,koliko je ružno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *