АМЕРИЧКЕ И РУСКЕ ТРУПЕ ОЧИ У ОЧИ! Удаљени само пар метара једни од других: Путинове снаге утерале страх у кости Трамповим маринцима

AMERIČKE I RUSKE TRUPE OČI U OČI! Udaljeni samo par metara jedni od drugih: Putinove snage uterale strah u kosti Trampovim marincima

18 januara 2020

Veliki ruski vojni konvoj raspoređen je tokom dana u gradu Tel Tamr na severu sirijske provincije Al-Hasaka.

Na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama vidi se veliki broj vozila u ruskom konvoju, koji su činili kamioni i oklopnjaci.Međutim, ono što je zanimljivo je da je ruski konvoj prošao kroz kontrolni punkt nedaleko od Tel Tamra, koji su postavile američke vojne snage.

Na slici se vide ruska borbena vozila sa zastavom ove zemlje, koja prolaze pored američkog oklopnjaka.

Nije bilo nikakvih provokacija, a na američkim i ruskim vozilima za svaki slučaj je bilo spremno oružje.

Ruski vojni konvoj je ranije ove nedelje stigao u grad Kamišli.

KOMENTARI6 komentara

 1. Beli Orao says:

  Ameri to rešavaju na svoj način a da su to uradi Rusija ili Kina sad bi propagandna mašinerija pucala iz svih rorova!!!

 2. Beli Orao says:

  Pogrešno mjesto tekst pripada uz “ zadavljen pedofil u ami zatvoru”!!!

 3. M says:

  Jel to novinar sugerira da su se USA marinci u svom transporteru,usrali od straha u gaće?!?Zar on ne zna da USA marinci prolaze ozbiljan trening i da su ozbiljni profesionalci,a ne obični ljudi,i da ne seru u gaće,osim ako ne bude drugačije!Osim toga,imaju u svom oklopnjaku i toalet-papira,i mogu nutra srati kolko hoće,to je njihova privatna stvar,jesu li se usrali ili nisu!?!

  • Mile says:

   Novinar sugerira, ono što nam i snimak govori, da će ruskih vojnika i naoružanja biti znatno više nego američkih vojnika, i to najpre ovde u severnom delu Sirije, a zatim i u istočnom.

 4. Miraš says:

  Samo neka popunjavaju tu teritoriju, jednom će Amerikanci morati da shvate da su suvišni u Siriji. Ova velika kolona ruskih vozila na severu Sirije služi da prepokrije problem nedostatka snaga SAA za razne zadatke na celoj teritoriji Sirije. Jedna od važnih strategija SAD i NATO-a bila je depopulacija Sirije, zato su EU-ropski partneri velikodušno primali sirijske izbeglice. Računali su da time Asad gubi i vojnike i radnike, dakle i onaj velikodušni prijem sirijskih izbeglica u EU služio je zapravo za slom Sirije. Medjutim taj plan se izjalovio. Shvativši šta se dešava prvi su reagovali najbliži susedi Sirije, a zatim stigla je i Rusija.

 5. M says:

  Tako daklen!Izgleda da su se USA marinci ipak usrali u gaće!Ili budu,na kraju balade!Što reći na to,nego da će ostaviti hrpu govana-problema za sobom!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *