АМЕРИЧКЕ КАМИОНЏИЈЕ ПРАВЕ КОЛОНЕ! Припрема се велики протест у ВАШИНГТОНУ

AMERIČKE KAMIONDŽIJE PRAVE KOLONE! Priprema se veliki protest u VAŠINGTONU

1 februara 2022

KANADSKE kamiondžije-dugoprugaši stigli su do vladinog kvarta u Otavi, sa zahtevom da odustane od obavezne vakcinacije i ukine sve kovid-restrikcije.

To je inspirisalo i američke kamiondžije da zatraže isto.I, već su počeli da formiraju protestni konvoj za „marš na Vašington“.

Na zvaničnom sajtu udruženja američkih kamiondžija objavljeno je:

„Solidarni smo sa Kanađanima. Tražimo ukidanje svih ograničenja i zabrana uvedenih zbog korone. Prvo će da se `probijemo` do severne granice da bismo podržali kolege Kanađane. Čim se Kanađani izbore za cilj za koji se bore – okrenućemo nazad i usmeriti kolone na Vašington“.

Udruženje je apelovalo na Amerikance da finansijski podrže organizaciju marša, a i da se sopstvenim automobilima pridruže kolonama kamiona. Uz obrazloženje:

„Imaćemo veće šanse ako zajedno istupimo protiv svih neustavnih dejstava (Bajdenove) administracije! Sa više prikupljenog novca, kolonama će se priključiti više ljudi, a utoliko će biti veći izgledida sva ograničenja i u Kanadi i u SAD budu ukinuta. Moramo najodlučnije ustati protiv svih korona-zločina protiv čovečanstva. Iznudimo ukidanje svih ograničenja i na našem kontinentu i u celom svetu!“

U Otavi su se skupile hiljade kamiona.

Kanadski premijer Džastin Trudo je „iz bezbednosnih razloga“ napustio glavni grad. Zbrisao, što bi se reklo.

Naknadno je objavljeno da se tobože zarazio koronom.

KOMENTARI5 komentara

 1. Velika Metla says:

  Satanistima globalistima treba objaviti pravi pravcati rat s oružjem, a ne ovakve stvari. Ništa pobune, demonstracije, protesti, blokade neće doneti. Nekoliko dana će te protestvovati dok hrane ne počne nedostajati po prodavnicama, pa će vlast uvesti vanredno stanje, i dati vojsci i policiji ovlašćenja da mogu da pucaju na svakoga. Zapadne države su " demokratske " SAMO dok držiš pognutu glavu i ponašaš se kao ovca, a čim nastane neki problem te se države pretvaraju u fašističke.

 2. Balkanac says:

  Zato su nas uporno razoružavali od devedesetih.

 3. milorad5 says:

  OVAKVIH stvari se PLAŠI birokratija i oligarhija u pozadini na zapadu.Demonstracije i protesti su dobri kada su deo specijalnog rata ali kad je to kod kuće eee onda je to rasizam,izdaja,terorizam,rušenje poretka,ruski agenti:)Biće tamo još više protesta i demonstracija,ovo je tek početak i zato spremaju ozbiljan rat u vrhu zapadnih država.Rat kojim će moći da uvedu PRAVU DIKTATURU i totalitarnu vojnu vlast.ZATO se sprema napad na rusiju i još iz nekoliko drugih takodje bitnih razloga,ali ovo je najvažniji razlog.Vlast po svaku cenu,oni ne smeju da dozvole nikakvu demokratiju niti parlament i vladu koji nisu prevashodno pod njihovim uticajem,jer onda leševi izlaze iz ormara a to tek onda može da izazove pravu oluju.Kada bi većina ZNALA i RAZMIŠLJALA O TOME ,ŠTA JE OVA GRUPA BANDITA NA VLASTI KOD NJIH, NJIHOVOM MOĆI I NJIHOVIM NOVCEM SVE URADILA, I KAKVE JE ZLOČINE POČINILA U NJIHOVO IME ,PA, POJELI BI IH ŽIVE. NEMA MESTA GDE BI SE TA EKIPA DRIPACA SAKRILA,NEMA TE VOJSKE KOJA BI IH ZAŠTITILA I TOGA SE ONI PLAŠE.ALI MISLIM DA ĆE ISTINA IPAK IZAĆI NA VIDELO PREVELIKI SU ZLOČINI DA BI MOGLI DA SE ZATAŠKAJU I PREDUGO TO TRAJE,OBRAZAC JE VIDLJIV.

  • doktrina soka says:

   tacno,spremaju se konvoji i u Evropi,videcemo velike bezanije coporativno.

   • Velika Metla says:

    Mislim da se varaš i to debelo. Satanističke sluge koje nazivaju političarima u EU će da upotrebe vojsku i policiju da pucaju u narod ako im nešto malo ne bude bilo po volji. Nisu oni razoružavali Srbe, a i ostale narode u EU, iz kulturnih potreba nego da im narod ne bi mogao pružiti oružani otpor, a oružani otpor je JEDINA mogućnost osloboditi se satanista i njihovih služinčadi. Kanađani nemaju oružja u privatnom sektoru ni blizu koliko imaju amerikanci, zato se nadam od srca da će svu politikantsku bagru pobiti u Americi sa sve njihovim familijama.Onda da se samo nadamo " domino efektu ".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *