AMERIČKE LAŽI: Račak, Sirija, Sarin i malezijski „Boing“ su projekti Novog Svetskog Poretka

AMERIČKE LAŽI: Račak, Sirija, Sarin i malezijski „Boing“ su projekti Novog Svetskog Poretka

29 jula 2014

Lugar-accidente-vuelo-MH17-compania-Malaysian-AirlinesPiše: Periša Reljić

Počnimo od nečega čega se svi dobro sećamo, jednog sela na Kosovu i Metohiji koje se zove Račak, kada su pripadnici MUP-a Srbije u borbi likvidirali 45 šiptarskih terorista 15-og januara 1999-e. Pripadnici OEBS policije su izašli na uviđaj, među kojima je bio i inspektor Nemačke policije Hening Henš, koji je sve fotografisao – godinama kasnije, njegov intervju nemačkoj televiziji ARD u kome je optužio Vilijema Vokera da su teroristima skinuli uniforme, oznake, sklonili naoružanje i to predstavili preko medija kao “masakr civila”.

Tu negde se i nalazi srž samog problema, u famoznom – nekoliko godina kasnije. Čak je i forenzička ekipa doktorke Helene Rant konstatovala da nije u pitanju nikakav masakr civila, već eliminisanje terorističke grupe, što se isto pojavilo u “zapadnim” medijima – nekoliko godina kasnije. Epilog gebelsovsko-holivudske ratno propagandne mašinerije na konkretnom primeru Račka nam je svima dobro poznat – agresija naci-pakta (nato) na SR Jugoslaviju, gaženje povelje Ujedinjenih Nacija, genocid nad Srpskim narodom i okupacija skoro trećine Srpske teritorije, koja traje i dan danas.

Setimmo se još jednog gebelsko-holivudskog napada lažnih zastava u američko-engleskoj režiji, kada je zvanični Vašington preko svojih saveznika iz Sadijske Arabije dao mudžahedinskim teroristima zabranjeni bojni otrov sarin i potom za tragediju u kojoj je ubijeno više hiljada civila optužio Sirijskog Predsednika Asada i pokušao da to iskoristi kao povod za agresiju na Siriju. Na oštre proteste Rusije UN su oformile komisiju kojom predsedavala Karla Del Ponte a izveštaj je dokazao da je napad hemijskim oružjem za masovno uništenje urađen od strane terorista koje podržava zvanični Vašington.

Setimo se i retorike o “strašnoj ceni koju će pakleno platiti odgovorni za zločin” propagirane na anglo-američkim mejnstrim medijima CNN, BBC, Foks i kompanija – ništa se nije promenilo od Račka do obaranja Malezijskog Boinga nad teritorijom bivše ukrajine. Kako je zvanična komisija UN konstatovala da predsednik Sirije Asad nema nikakve veze sa napadom, ratno-huškačka mašinerija je naprasno stala, a odgovarao do dan danas nije niko – što je samo jedan u nizu dokaza o “američkoj izuzetnosti”.

Neuspeo atentat na Ruskog predsednika Putina prilikom povratka sa Latino-Američke turneje je od istih mejnstim medija zvaničnog Vašingtona okarakterisan kao “teroristički akt Rusije”, koja će za to “platiti paklenu cenu” – da li vam je retorika poznata?

Činjenično stanje je sasvim drugačije – prva stvar koja upada u oči, a koju nijedan mejnstrim medij nije preneo je da je, inače isto Malezijski MH370 koji se još uvek vodi kao nestao potpuno ISTI Boing-777 kao i nedavno oboreni MH17, radi se o potpuno istom tipu i modelu aviona, potpuno istom avio-prevozniku, kao i potpuno istoj državi, sa kojom zvanični Vašington ima vrlo tesnu saradnju po pitanju takozvanih “crnih operacija” i koja je amerikancima glavna baza za taj deo Pacifika.

Postoji još jedna “sitnica”, koju zapadni mediji ne prenose a to je da je Armija Donjecko-Luganske Republike, nad čijom se teritorijom srušio avion i koja je prva stigla na mesto pada, konstatovala da većina leševa “uopšte ne izgleda sveže”.

Da bi se ovo o čemu pišem shvatilo na pravi način, potrebno je upoznati se sa terminom “operacija northvuds”. Radi se o dokumentu iz marta 1962-e godine, koji možete legalno preuzeti sa linka, u kome se lažni terorizam, izrežirani teroristički akt koristi kao izgovor za rat. Taj akt su potpisali svi Američki predsednici, osim Kenedija – da li treba da vas potsećam kako je završio ubrzo nakon što je odbio da stavi svoj potpis na famozni akt? Ne radi se ni o kakvim novostima, globalistička elita je prebogata, prepotentna ali potpuno nemaštovita, oni samo s vremena na vreme ponavljaju ono što su već radili, kao što su prilikom majdanskog puča samo ponovili “gladijator” operaciju sa Taksim-Trga u Turskoj, za 1.maj 1977.

Anlgo-američki predsednički dvojac Buš-Bler su još 2001-e planirali sličan izrežirani teroristički napad na civilni avion ne bi li to iskoristili kao povod za rat sa Irakom, što je čak i mejnstrim medijima ispraćeno – sa nekoliko godina zakašnjenja. Sličan plan sa rušenjem civilnog putničkog aviona je bio aktuelan i kada su amerikanci hteli da izvrše invaziju na Kubu, tako da sve te priče o navodnom Ruskom obaranju putničkog aviona nemaju veze sa stvarnošću.

Činjenično stanje o povodima i uzrocima obaranja civilnog aviona sam već obradio u prethodnom tekstu, ostala su neodgovorena pitanja zašto je ukrajinska vojska u tom delu imala 27 PVO sistema “BUK M1” i “S-300” kada vojska Donbasa nema borbenu avijaciju, zašto je ukrajinska pučistička vojna hunta propagandni materijal na “JuTjub” postavila dan pre nego što je avion uopšte oboren, zašto je Malezijski putnički avion jedini preusmeren u zonu ratnih dejstava, kako je američki predsednik ukrajine Pederšenko obaveštavao svet i svog gazdu u Vašingtonu o “Ruskom rušenju putničkog aviona” pre nego što je Boing 777 uopšte dotakao tlo?

Pogodite ko je najbolje znao da će biti oboren Malezijski Boing – Američka Savezna Kontrola leta, koja je pre obaranja putničkog aviona izdala upozorenje svom personalu za let MH17, snimak ekrana postavljen na kraju teksta.

Pitanja ima mnogo, ali ono pravo je – da li možete sami da saberete dva i dva – sve činjenice su vam tu.

“Reci laž, reci što veću i što jednostavniju, nastavljaj da je ponavljaš – i ljudi će ti verovati – sve dok država bude u stanju da zaštiti ljude koje laže od posledica” – Gebelsovi naslednici su izgleda zaboravili kako je nacistička Nemačka platila laži svojih političara, ni ovaj epilog neće biti drugačiji.

(info.perisareljic)

KOMENTARI5 komentara

 1. Mare says:

  Sve je isto samo je baza pomerena jos dalje. Uskrsnuce Hitlerovih snaga se normalno desilo u zemlji gde su i emigrirali tako da ne iznenadjuje sve ovo sto se desava. Evropa opet gubi najvise, a radi se na tome da Evropa opet zarati da bi je SAD finansirao i izvukao se iz dugova. Jedini neprijatelj je Rusija, a sad cemo videti da li ce Evropa moci da podnese jos jedno razaranje svetskih razmera. Mislim da ne.

 2. jovica says:

  LAŽI I OBMANE KROZ ISTORIJU: Svetska istorija je zasnovana ili počiva na lažima i obmanama. Naša "sreća" ja da smo i mi deo te i takve prošlosti: - Razlozi za "krstaške pohode" i usputna pljačkanja i porobljavanja zemalja i naroda "zaštita hristovog groba"; - Kao razlog za ulazak u rat protiv Vijetnama američki predsednik je iskoristio laž o potapanju nepostojećeg razarača u vodama J.Vijetnama; - uvod i II svetski rat i napad na Poljsku je to što su Nemci ubili svog vojnika na granici sa Poljskom i za to njih optužili; - Obmane sa hemijskim i "nuklearnim" oružjem kao razlog za uništavanje Iraka i stalna pretnja Iranu (sada izgleda i Sirija ima hemijske "potencijale"); - laži oko koncentracionog logora u "podzemnim hodnicima prištinskog stadiona" i "masakr u Račku" kao opravdanje za bombardovanje Srbije; - tajanstveno bombardovanje "kolone za hleb" na markalama u Sarajevu; - stalno zalaganje zapada za "ljudska prava" unatoč postojanja Gvantanama i zatvora CIA širom sveta; - Rusija ne poštuje prava pankerki i svet bruji o njihovom performansu, vidi čuda u pravoslavnoj crkvi... - petnje S. Koreje “atomskim bombama”… - kosovski mit prepun je netačnih “činjenica” (car-knez Lazar, Obilić, pogibija Muratova…”pobeda”…) A onim manjim lažima ni broja se ne zna.

 3. Za Srbiju says:

  Američki kauboji su sami sebi dali "pravo" da budu svetske sudije, da ubijaju i napadaju, da lažu i podmeću, da otimaju i pljačkaju, da šire zlo i nemoral,...Nastavili su sa navikama kada su osvajali Novi kontinent i vršili genocid nad autohtonom stanovništvu - Amerikancima. Da bi lakše opravdali svoj genocid, prozvali su ih Indijancima, a oni preuzeli njihovo ime.

 4. buchkalo says:

  Sve je jasno ali su svakako trebali ovi kod pada aviona slikati ljude koje su pronasli i postaviti na net. Ako bi se utvrdilo da neki od tih bajatih leseva pripada putnicima nestalog aviona cela ta maskarada bi pala u vodu. Verujem da je to to,u zadnjem delu nagomilani lesevi od pobijenih strucnjaka iz nestalog a napred 20 vodecih strucnaka za izkorenjivanje side. Matematika cista vise para za organizqtore a malezija naplati osiguranje za dva umesto jednog aviona.

 5. paki says:

  Šta nam vredi priča,svi znamo, ko to radi i zašto to radi.Šta nama radi tamo neki starčić koji se zove ambasador.Dali se neko priupita kako zaustaviti aždahu.Odgovor je veoma jasan,vratiti aždahu u njihovu zemlju i tu bi im bio kraj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *