АМЕРИЧКИ АДМИРАЛ: Путин је најопаснији човек на планети

AMERIČKI ADMIRAL: Putin je najopasniji čovek na planeti

6 marta 2019

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin najopasniji je čovek na planeti – izjavio je američki admiral Majkl Malen

A on nije bilo ko, niti – tek jedan od američkih admirala. Jer, bio je i predsednik komiteta načelnika štabova Oružanih snaga SAD.

Uintervjuu Fox Business News, Malen prvo upozorio svoje u Vašingtonu i Pentagonu da moraju biti neprekidno budni i na oprezu povodom „Putinovog strateškog nuklearnog naoružanja u Evropi“. Dodao je da to oružje „povećava rizik upotrebe takvog oružja generalno“.

U nastavku je, komentarišući upozorenje ruskog lidera da će nove rakete RF biti usmerene na Ameriku ako ona svoje rakete srednjeg dometa pošljae u Evropu, rekao:

„Zaista mislim da je predsednik Putin najopasniji čovek na planeti. I smatram da je govorio apsolutno ozbiljno o tome što ima nameru da uradi“.

Admiral malen je, inače, u istom intervjuu upozorio sunarodnike da je ogromni američki državni dug, koji nastavlja da raste, „najveća pretnja nacionalnoj bezbednosti Sjedinjenih Država“.

KOMENTARI6 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Tek sada shvatili.

  • Velika Metla says:

   Za Srbiju,to su shvatili u Siriji,gde je njihovim pljačkanjima došao kraj,zato im je Putin opasan,i jer ne dozvoljava da naci-amerikanci pljačkaju koga stignu!

 2. uf says:

  Za vas da ali za ostatak sveta je spasitelj od vas zlikavaca !

 3. Velika Metla says:

  Ah daaaa....,Putin je vodio preko 180 ratova po svetu,i pljačkao te države! Putin je opljačkao libijsku,iračku,kuvajtsku,za malo i sirijsku,naftu! Putin proizvodi drogu u Avganistanu,Putin je uvodio sankcije počev od Venecuele,pa do Kube...............,ma baš je opasan taj Putin! Alooooo,bilmezu,pogledaj se u ogledalu,ološi jedna neopevana!

 4. samostalan says:

  Mali mrav, mali mrav, u grudima nesto, joj sta bih dao da menjamo mesto.

 5. milorad2 says:

  ovom ko da je himler bio tata ista glupa faca i ukus za odevanje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *