АМЕРИЧКИ АДМИРАЛ ЗАПРЕПАСТИО СВЕ: Време је да се нападну Русија и Кина

AMERIČKI ADMIRAL ZAPREPASTIO SVE: Vreme je da se napadnu Rusija i Kina

9 februara 2019

Rukovodilac vojno-pomorskih operacija američke vojske admiral Džon Ričardson pozvao je Vašington da pređe u ofanzivu na Rusiju i Kinu, prenosi list „Biznis insajder“.

Kao argumente za tako nešto admiral je rekao da Rusija blokira pristup Azovskom moru, kao i da povećava svoje prisustvo u istočnom Sredozemlju.

„Nakon što je Rusija pojačala kontrolu nad ključnim morskim magistralama, došlo je vreme da SAD nanesu prvi udarac“, ocenio je.Prema njegovim rečima, Amerika mora da razmisli o tome kako da pruži otpor umesto samo da vrši pritisak na određene zemlje u svetu.

Govoreći o Kini, američki admiral je rekao da je ta zemlja, uprkos obećavanjima, ipak nastavila da naoružava Južno Kinesko more.

„Smatram da bi bilo izvrsno kada bi mogli da nateramo Ruse, naše konkurente, da odreaguju na naše prve korake. S vremena na vreme je igra na suparničkoj polovini šahovske table prednost“, zaključio je.

KOMENTARI9 komentara

 1. Velika Metla says:

  Ovaj je očigledno zaboravio da batina ima dva kraja,jer je umislio da drži valjak za krečenje u rukama! Vama naci-amerikancima se bliži kraj! Gotovi ste!

 2. slobo says:

  A sta cete onda bijedo jedna .Onda cete skicat ko pascad I podvit rep I lajat ko psi sa distance .Kako ste vi glup I naduvan narod za nevjerovat.

 3. uf says:

  Ja budale braco mila!

 4. milorad2 says:

  On samo govori ono što se misoi u generalštabu, oni ozbiljno razmišljaju o napadu dok još imaju neku zamišljenu "prednost" inače će morati da se povuku, mada i ta prednost o kojoj oni pričaju i razmišljaju je u slučaju ozbiljnog rt mehur od sapunice.Zapadna društva NISU U STANJU DA PODNESU OZBILJNA RAZARANJA ONI BI SE RASPALI KO KRPENA LOPTA AKO IH RUSI ŠUTNU OZBILJNIJE.prosto je neverovarno da tako nešto kontempliraju u drćabvi koja isključivo prodaje "finansijske usluge" i "know how", tercijalna delatnost u americi je 75% BTO oni nisu normalini ako misle da mogu sa tom pričom da nastave da žive tim standardom na grbači ostatka sveta jer para više nema za ludorije volstrita.Da sam na mestu rusa ikineza posle ovakvih najavba ja bih izvršio koordinirani finansijski udar po američkim interesima pa koliko košta da košta , i to je jeftinije od pravog rata, a posle tog finansijskog sloma bi možda gnereali u USA shvatilo koliko zaista imaju potencijakla i para da vode ratove levo desno.Novac za američku armiju se ŠTAMPA BEZ POKRIĆA NA UŠTRB SVETSKE EKONOMIJE TRGOVINE I PLATNOG PROMETA AKO SE TO ZAUSTAVI I GLOBALNA MAŠINA SE UKOČI NAJVEĆI GUBITNICI I NAJVEĆA SIRTOINJA BUDUĆNOSTI ĆE STANOVATI U USA I ENGLESKOJ.

 5. Velika Metla says:

  Fašiston sravniti sa zemljom! Pa onda "pregovarati"!

 6. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Još jedan kaubojski general-teoretičar, da ne kažem sanjar :-)))

 7. Slobodanka says:

  Gube svoje poziije u svetu pa gube i nerve. Ovo je urlik pred samrtni juriš i pred konačni kraj, a koji osećaju da im dolazi ovako ili onako.

 8. Rale says:

  Previše ,,holivuda" i rambo filmova je očigledno dotičnom uticalo na zdravorazumsko rasuđivanje. U scenariju u kome bi američka flota napala Ruse i Kineze ,njeno postojanje bi se svelo na 30 minuta od trenutka napada ,pa do njihovog potpunog uništenja ,konvencionalnim naoružanjem.

 9. A akoM says:

  Pametan čovjek,vidi se!TV program mu dosadio,na kokicu ne reagira,godine stigle,pa da mu slučajno ne promakne Najveći Šou na svijetu koji i tako bude,pa nek bude onda za naših života,da čovjek uživa!Par milijardi ljudi će nestati,a živi zavidjeti mrtvima,ali se bojati sići među njih zbog putra na glavi!Ma,bit će Super,Ludilo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *